10 Jaar Rouwadvertenties.nu

rouwadvertenties.nu 10 jaar

Een mooie gelegenheid om zelf in de schijnwerpers te gaan staan. Het is vanaf de eerste advertentie, 10 jaar geleden, keihard werken geweest. Niet alleen wat betreft de grafische opmaak van familieberichten maar vooral ook de aandacht die we voor u hebben. Met een 9.3 scoren we ongekend hoog op de index van klanttevredenheid.

ÉÉN ADRES VOOR ALLE KRANTEN IN NEDERLAND EN BELGIË

Wij zorgen ervoor dat de advertentie op tijd bij de juiste uitgever komt. Daarbij zijn we volledig objectief en onafhankelijk. Ook uitgevers zijn blij met ons. We nemen ze immers veel werk uit handen. We leveren de advertenties met duidelijke instructies kant-en-klaar tijdig aan, zorgen voor contact, informatie en probleemoplossingen en u behoudt toch uw provisie.

TRENDSETTERS

We zijn er best een beetje trots op, dat we in die 10 jaar een nieuwe trend hebben gezet. Naast traditioneel opgemaakte advertenties hebben wij de “specials” ontwikkeld waarvan er veel voorbeelden in onze 256 pagina dikke “Gids” staan.

OP NAAR DE VOLGENDE 10 JAAR

Ontwikkelingen in het vak gaan erg snel. Ook wij blijven vernieuwen. Maar onveranderd blijft onze aandacht voor u. Zodat u de zekerheid blijft houden dat uw advertentie, opgegeven via Rouwadvertenties.nu, in goede handen is met alle aandacht en zorgvuldigheid. Met ontvangstbevestigingen en correctiemogelijkheden, met vooraf de plaatsingskosten. Onze servicemedewerksters, DTP-ers en ontwerpers staan 7 dagen per week voor u klaar.

We spreken de wens uit, dat we nog heel lang uw partner mogen zijn.

PS: Wist u, dat Rouwadvertenties.nu, Rouwmedia en Art & Design onder de Hellenique paraplu vallen? Het full-service reclame- en adviesbureau dat al meer dan 50 jaar bestaat.

rouwmedia-hellenique-team-10jaar