Aangepaste sluitingstijd dagbladen DPG Media

Aangepaste sluitingstijd dagbladen DPG Media

DPG Media heeft helaas aangegeven per vrijdag 8 april de sluitingstijd voor het aanleveren van familieberichten voor alle dagbladen van DPG Media met een uur te vervroegen. Het gaat om AD, de zeven regionale dagbladen plus de Volkskrant, Trouw en Het Parool.

Wat betekent dit voor u?

De huidige sluitings- en aanlevertijd wordt met 1 uur vervroegd. Dat betekent dat u tot uiterlijk 14.00 uur via rouwmedia.nl uw advertentieopdrachten voor plaatsing de volgende dag bij ons kunt indienen. Wij kunnen dan uw opdracht nog opmaken en, voorzien van de plaatsingskosten, bij u als proef aanbieden voor akkoord. Uiterlijk om 15.00 uur moeten wij uw opdracht bij DPG hebben aangeleverd.

Omdat u misschien al jaren gewend bent om opdrachten voor de DPG dagbladen op te geven, maakt de oude tijd onderdeel uit van uw vaste werkroutine. Daarom vragen wij u om extra goed te letten op deze nieuwe sluitingstijd. Zo voorkomt u dat uw opdracht niet meer door DPG op de eerstvolgende dag kan worden geplaatst. Hoe eerder u uw opdracht bij ons indient, hoe eerder wij voor u aan de slag kunnen gaan.

Spoedgevallen

Zoals u van ons gewend bent is er nog wat ruimte om spoedgevallen die na 14.00 worden opgegeven in behandeling te nemen. Deze ruimte is echter niet onbeperkt en plaatsing op de eerstvolgende verschijningsdag is niet gegarandeerd. Ook dient u ons dan altijd telefonisch op de hoogte brengen zodat wij contact op kunnen nemen met de uitgever om te regelen of uw opdracht nog mee kan voor plaatsing.

Wat doet Hellenique Rouwmedia voor u?

Hellenique Rouwmedia betreurt de beslissing van DPG Media om de titels een uur eerder te sluiten. Hierdoor wordt het moeilijker voor de nabestaanden om nog een familiebericht in de krant van de volgende dag te krijgen. We hebben onze bezwaren aan DPG Media kenbaar gemaakt en blijven hierover met hen in overleg.

Om de uitvaartondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen start het team van Rouwmedia op enkele dagen al om 08.00.

Op die manier zijn we nog beter in staat om zo snel mogelijk het familiebericht op te kunnen maken en voor akkoord aan te bieden. Indien u uw opdracht vóór 14.00 bij ons compleet heeft aangeleverd garanderen wij dat het opgemaakte familiebericht nog voor de sluiting van 15.00 kan worden aangeleverd bij DPG Media.

DPG Media brengt de volgende titels uit:

 • AD
 • Volkskrant
 • Trouw
 • Het Parool
 • De Stentor
 • Tubantia
 • De Gelderlander
 • Eindhovens Dagblad
 • Brabants Dagblad
 • BN de Stem
 • PZC

De nieuwe sluitingstijd is per 7 april in rouwmedia.nl opgenomen. Bij het opgeven van uw familiebericht krijgt u dan direct de juiste informatie te zien.

Heeft u nog vragen? Mail dan gerust naar info@rouwmedia.nl of bel met de afdeling Customer Care op 088-7997000.