Bezoek Rouwmedia op de Uitvaart Vakbeurs en ontvang onze nieuwe inspiratiegids

‘De Gids’. Een overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van familieberichten en rouwkaarten. Maar ook van alle andere communicatiemiddelen rondom een uitvaart. Rouwmedia presenteert de nieuwe Gids op de Uitvaart Vakbeurs in Gorinchem.

De Gids, een bron van inspiratie

In De Gids vindt u onze collectie rouwkaarten en familieberichten. Maar ook informatie over onze online mogelijkheden. Denk aan digitale rouwkaarten, online familieberichten, condoleanceregisters en het delen van uitvaartmuziek.

Laat u inspireren door talloze voorbeelden van teksten en gedichten, symbolen en iconen, lettertypen en advertentiekaders.
We laten u de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van familieberichten en rouwdrukwerk. Hiermee kunt u als uitvaartverzorger hét verschil maken voor de nabestaanden.

De nieuwe Gids ontvangen?

Komt u Rouwmedia by Hellenique bezoeken op de Uitvaart Vakbeurs in Gorinchem? Hier kunnen we u persoonlijk de nieuwe Gids overhandigen. Ons standnummer is E117 en is gemakkelijk te vinden in het gebied tussen de ingang en het centrale VTU Themaplein. We hopen van harte u op 28, 29 of 30 september 2022 te mogen ontmoeten!

Vragen?

Voor meer informatie of het aanvragen van De Gids kunt u contact opnemen met onze collega’s van Customer Care via 088-7997000 of hellenique@rouwmedia.nl.