Belangrijke media informatie

Afwijkende sluitingstijden Kerst en jaarwisseling!

Ook dit jaar hanteren de uitgevers afwijkende sluitingstijden rondom Kerst en de jaarwisseling. Zo verschijnen er op maandag 26 december geen dagbladen en zijn de sluitings- en verschijningsdata van de weekkranten aangepast.

Tijdens de feestdagen zullen de meeste uitgevers de sluitingstijden en aanlevertijden aanpassen. Wij hebben alle bij ons bekende wijzigingen in ons systeem verwerkt, zodat u bij het opgeven van uw opdrachten altijd de actuele informatie te zien krijgt.

Belangrijkste wijzigingen

  • De dagbladen verschijnen niet op 2e Kerstdag, maandag 26 december 2022.
  • Huis-aan-huis bladen met een normale sluitingstijd op maandag, sluiten op vrijdag 23 december.
  • BDU Media geeft in week 1 van 2023 géén kranten uit.

Wat verandert er voor u?

Alle wijzigingen vindt u als u bent ingelogd op onze website, aan de linkerkant onder het kopje ‘Gewijzigde sluiting’. Vervolgens kunt u de gewenste krantentitel selecteren om te zien of er iets verandert en wat de nieuwe sluitingstijd wordt.

Controleer tijdig of de wijzigingen voor uw opdrachten van toepassing zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook verzoeken wij u om uw opdrachten zo snel mogelijk bij ons aan te leveren en direct te reageren zodra wij de opgemaakte opdracht in proef sturen. Wij adviseren om daarbij gebruik te maken van de sms-service waarmee u direct bericht krijgt wanneer uw opdracht gereed is.

Vragen?

Onze afdeling Customer Care is rond de feestdagen bereikbaar via info@rouwmedia.nl of 088-7997000. Wilt u uw vragen zoveel mogelijk per mail aan ons stellen?

Let op! Op zaterdag 24 en zondag 25 december zijn we, net als de uitgevers en drukkerijen, gesloten.