Contactloze hulpmiddelen tijdens COVID-19

Om u als uitvaartverzorger te beschermen in deze uitzonderlijke omstandigheden hebben we een aantal mogelijkheden gecreëerd waarmee u de nabestaanden op een veilige en persoonlijke manier toch bij de uitvaart kunt betrekken.

Media informatie

Op de website van Rouwmedia hebben we een speciale pagina aangemaakt die u met nabestaanden kunt delen. Op deze pagina kan er digitaal door de brochure gebladerd worden met informatie over krantentitels, verspreidingsgebieden en mogelijkheden bij de landelijke dagbladen en regionale dagbladen. De link naar deze pagina is: www.rouwmedia.nl/nabestaanden/

Rouwkaarten en familieberichten

Voor het eenvoudig kunnen tonen van de Top 30 met meest gekozen ontwerpen voor rouwkaarten en familieberichten hebben we de webpagina www.nabestaande.com opgezet.

Deze website kunt u met de nabestaanden delen. Men kan dan zelfstandig door de verschillende ontwerpen bladeren om u vervolgens eenvoudig te laten weten op welk ontwerp hun keuze is gevallen.

Online Condoleanceregister

Omdat het door de huidige maatregelen niet mogelijk is families persoonlijk te condoleren, is een online condoleanceregister momenteel onmisbaar. Dit is eenvoudig en snel op te zetten.

Op deze manier biedt u nabestaanden, vrienden, kennissen, buren en collega’s de gelegenheid alsnog hun medeleven te betuigen. Een welkome blijk van steun in deze moeilijke dagen.

Wij hebben een online condoleanceregister voor u ontwikkeld dat u dezelfde dag nog in gebruik kunt nemen. De URL kunt u direct in de rouwkaart en/of advertentie plaatsen en daarmee snel schakelen.

Bekijk hier enkele voorbeelden:
afscheid.eu/voorbeeld-groen/
afscheid.eu/voorbeeld-zwart/
afscheid.eu/voorbeeld-blauw/
afscheid.eu/voorbeeld-taupe/
afscheid.eu/voorbeeld-roze/

Heeft u iets meer tijd en wilt u dat de condoleancepagina in uw huisstijl is of op uw eigen website wordt geplaatst? Dit doen wij ook. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Bel 088-7997 000  of mail naar info@rouwmedia.nl.