Direct naar uw website met een QR-code

In veruit de meeste advertenties die we in de kranten zien, staat een website vermeld. Hiermee worden lezers uitgenodigd om een kijkje te nemen op de genoemde site voor meer informatie, inspiratie, of om contact op te nemen met u als uitvaartverzorger.

Met een QR-code maakt u het lezers gemakkelijk; door de code te scannen komen zij direct op uw website. Daar kunt u zich uitgebreid presenteren waardoor de kans groter wordt dat men contact met u opneemt.

Daarnaast is de campagne goed te meten met Google Analytics. Samen met Google Ads leert u dan precies waar uw doelgroep naar opzoek is en hoe u uw advertentiebudget het meest effectief kunt inzetten.

Een QR-code in uw advertentie?

Hellenique maakt unieke QR-codes waarmee de lezer binnen een paar seconden op een door u gekozen pagina van uw website landt. Dit kan de homepage zijn, maar ook de contactpagina. Misschien wilt u lezers inspireren met uw blogpagina, of informeren over de kosten voor een uitvaart?

Na het maken van de code kunnen we deze in uw bestaande advertentie verwerken.

Wilt u ook een QR code in uw bedrijfsadvertentie en/of heeft u nog geen efficiënt Google Ads programma? Wilt u een betere website of wilt u beter gevonden worden door Google?

Dankzij de affiniteit met de uitvaartbranche beschikt Hellenique over unieke expertise op dit gebied

Neem gerust contact op met onze marketingexperts via media@hellenique.nl of 088-7997077.

Deel dit bericht