Eén adres voor alle kranten

Makkelijker kan bijna niet. Bij ons kunnen alle advertenties worden opgegeven voor alle denkbare kranten.
U hoeft dus niet langer te zoeken naar de uitgever van dat kleine huis-aan-huis blad. U hoeft ook niet uit te zoeken wanneer dat blad sluit of wat het kost om de advertentie daarin te plaatsen.

Uitgevers van de landelijke kranten zijn makkelijk te vinden en de kranten in uw eigen regio zijn ook geen probleem. Maar waar vindt u de gegevens van bijvoorbeeld het Reformatorisch Dagblad, De Scheepvaart krant, ’t Waekblad of ’t Bokkeblad?
Wij hebben al die kranten in kaart gebracht. Compleet met sluitingstijden, tarieven en technische gegevens. En net als bij de bekende kranten kunt u de advertentie bij ons opgeven. Wij zorgen voor de opmaak en tijdige inzending naar de betreffende uitgever en u behoud uw commissie.

Oók Friesland en Groningen

Opgeven van advertenties in bladen van de grote uitgever in Noord Nederland is best een beetje complex en wijkt flink af van alle andere uitgevers. Zo is er een beperkt aantal vaste formaten, er zijn verplichte combinaties en afwijkende commissies. Wij helpen u ook graag bij het opgeven van advertenties voor deze uitgever.

Meer info

Bel ons gerust voor meer info. Zo zijn we 7 dagen per week bereikbaar. We hebben een dik boek met talloze voorbeelden van advertenties en mogelijkheden. 088-7997000.