Gewijzigde aanlevertijden rond de feestdagen

Rond de Kerst en jaarwisseling zullen er bij veel kranten wijzigingen in de sluitingstijden en verschijningsdata zijn. Uiteraard zijn wij tijdens de feestdagen gewoon bereikbaar.

Wat betekent dit voor u?

U hoeft zelf niks te doen. De bij ons bekende wijzigingen zijn voor alle krantentitels in ons systeem verwerkt. Bij het opgeven van uw familieberichten krijgt u dus direct de actuele informatie te zien.

Wel is het handig om het overzicht tijdig te bekijken zodat u voortijdig op de hoogte bent van de veranderingen die voor u van toepassing zijn. Het overzicht van alle gewijzigde sluitingstijden en verschijningsdata vindt u hier.

Het overzicht is op onze website rouwmedia.nl altijd terug te vinden de linkerzijde, onder het kopje ‘gewijzigde sluiting’. U moet hiervoor eerst ingelogd zijn.

Onze bereikbaarheid

Tijdens de feestdagen willen we voor alle uitvaartondernemers zo goed mogelijk bereikbaar zijn. U kunt ons daarmee helpen door uw opdrachten en wijzigingen via de website rouwmedia.nl in te sturen en uw akkoord te geven via de door ons toegestuurde link naar uw drukproef.

Op deze manier komt deze informatie direct bij het juiste team terecht en blijven we ook tijdens te feestdagen en in deze drukke tijden goed bereikbaar.

Heeft u andere vragen? Mail of bel ons gerust. Onze customer care medewerkers zijn tijdens deze dagen gewoon bereikbaar op 088-7997000 of via info@rouwmedia.nl.