Gewijzigde aanlevertijden rond de feestdagen

Ook dit jaar zijn er rond de Kerst en jaarwisseling wijzigingen in de sluitingstijden en verschijningsdata van de meeste kranten. Uiteraard zijn wij tijdens de feestdagen gewoon bereikbaar.

Om iedereen zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u om dit overzicht tijdig te bekijken. Zodat u rekening kunt houden met de aangepaste aanlevertijden bij het opgeven van familieberichten.

Bij het opgeven van uw advertentie houdt ons systeem automatisch rekening met de bij ons bekende wijzigingen. Het hele overzicht kunt u hier downloaden en bekijken. Als u bent ingelogd in Mijn Rouwmedia, staat het overzicht in het menu aan de rechterzijde onder het kopje ‘Gewijzigde Sluiting’. Bepaalde titels sluiten eerder dan u gewend bent, dus kijk alvast zo snel mogelijk bij de voor u relevante titels.

Indien u een wijziging of akkoord wilt doorgeven op een familiebericht of rouwkaart verzoeken wij u om dit zoveel mogelijk via de toegestuurde link te doen. De wijziging komt dan direct bij het grafische team terecht. Op die manier blijven we ook tijdens de feestdagen goed bereikbaar per telefoon en mail.