Gewijzigde sluitingstijden Pasen

Gewijzigde sluitingstijden Pasen

Rondom de Paasdagen zullen een aantal uitgeverijen andere sluitingstijden hanteren dan u gewend bent. Op beide Paasdagen zullen er namelijk geen kranten verschijnen.

Bij een aantal weekkranten is de deadline voor het aanleveren van familieberichten al op donderdag of vrijdag in de week ervoor.

Wat betekent dit voor u?

Wacht niet tot het laatste moment om een familiebericht op te geven. Vooral voor een aantal weekkranten is de deadline al op de donderdag of vrijdag in de week voor Pasen.

De bij ons bekende wijzigingen zijn voor alle krantentitels in ons systeem verwerkt. Hierdoor krijgt u bij het opgeven van uw familieberichten direct de actuele informatie te zien.

Wij adviseren om tijdig het overzicht te bekijken zodat u op de hoogte bent van de veranderingen die voor u van toepassing zijn.
Dit overzicht vindt u op rouwmedia.nl aan de linkerzijde onder het kopje ‘gewijzigde sluiting’. U moet hiervoor wel ingelogd zijn.

Onze bereikbaarheid

We willen u vragen om eventuele wijzigingen in uw opdrachten zoveel mogelijk via de toegestuurde link door te geven. Op deze manier komt deze informatie direct bij ons grafische team terecht.

Heeft u andere vragen? Mail of bel ons gerust. Onze customer care medewerkers zijn tijdens deze dagen gewoon bereikbaar op 088-7997000 of via info@rouwmedia.nl.