Laat een laatste wensenboekje maken

Uw unieke, eigen laatste wensenboekje?

Mede dankzij de SIRE campagne ‘praten over de dood’ merken we dat steeds meer mensen zich goed willen voorbereiden op hun uitvaart. Een laatste wensenboekje, ofwel wilsbeschikking, is hier een mooie manier voor. Zo kunnen mensen stapsgewijs alle uitvaartwensen vastleggen. En, het is vaak het eerste contact met u als uitvaartverzorger.

Uw unieke, eigen laatste wensenboekje?

Een wensenboekje helpt veel mensen bij het voorbereiden op de uitvaart, wat veel rust geeft. Een laatste wensenboekje is de eerste stap richting het melden van een overlijden. Hellenique maakt ieder wensenboekje op maat. In de stijl van uw website en huisstijl, in het door u gewenste formaat. Ieder boekje is dus uniek en persoonlijk. Met alle nodige teksten, beelden en natuurlijk uw contactgegevens. Ook het drukken kunnen we voor u verzorgen.

Het promoten van uw eigen wensenboekje

Om mensen uit te nodigen om uw wensenboekje aan te vragen kunt u een item op uw website plaatsen. Ook kunt u het wensenboekje benoemen in uw bedrijfsadvertentie. Daarnaast is het mogelijk om een QR-code in deze advertentie te laten plaatsen. Een makkelijke en snelle manier om de juiste pagina op uw website te kunnen bezoeken en hier direct een wensenboekje aan te kunnen vragen.

Meer weten?

Wilt meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Of wilt u uw bedrijfsadvertentie aan laten passen? Mail dan naar media@hellenique.nl of bel 088-7997077.

De SIRE campagne vindt u hier.