Let op! Sluitingstijden

Uitgevers weigeren steeds vaker advertenties of correcties die na sluitingstijd nog worden aangeleverd.

Uitgevers accepteren helaas geen te laat aangeleverde advertenties!

Dit jaar hebben we zeer regelmatig bericht over de vervroegde sluitingstijden van een aantal uitgevers. Dat is lastig en levert veel stress en helaas ook onbegrip op richting onze medewerkers. Zij gaan tot het uiterste om u als uitvaartverzorger te helpen en daarbij hebben ze vaak “bedelend” getelefoneerd met de uitgevers het te laat aangeleverde materiaal toch nog geplaatst te kunnen krijgen.

Nu hebben wij een “laatste waarschuwing” gekregen van enkele uitgevers dat de deadline niet meer overtreden mag worden en te laat aangeleverd materiaal niet meer wordt geplaatst! Omdat de uitgevers hun drukkerijen strakker hebben ingeregeld zijn ze niet meer in staat om de krant langer dan de officiële sluitingstijd open te houden. Dit heeft dus niets te maken met onze service of de bereidwilligheid van onze mensen die nu regelmatig en onterecht de dupe worden van stress of onbegrip.

Wij vragen u daarom voor begrip en uw medewerking om uw opdracht zo snel mogelijk bij de uitgever te krijgen. Dat kan door direct te reageren wanneer wij uw opdracht hebben opgemaakt. Wilt u direct weten wanneer uw opdracht gereed is? Maak dan gebruik van onze sms-service waarbij u een bericht krijgt als uw materiaal klaar is voor controle. Informatie over deze sms-service kunt u hier vinden.