Nieuw: Direct een klant aan de telefoon via Google Ads

Voor veel uitvaartverzorgers bieden wij een speciaal Google Ads programma aan dat optimaal is ingericht voor het type dienstverlening en het verzorgingsgebied waarmee een uitvaartondernemer dagelijks te maken heeft. Wekelijks krijgen wij te horen dat er hiermee extra uitvaarten worden aangebracht.

Naast de Google campagnes die extra bezoekers naar uw website brengen, is er nu de mogelijkheid om een campagne puur in te richten op het genereren van extra telefonisch verkeer, de zogenaamde “alleen-bellen advertenties”.

Op het moment dat een potentiële klant in uw verzorgingsgebied op zijn of haar telefoon op zoek is naar de dienstverlening van een uitvaartverzorger, wordt de “alleen-bellen advertentie” getoond met uw telefoonnummer prominent in beeld. Zodra er op de advertentie wordt geklikt gaat bij u de telefoon over en heeft u gelijk persoonlijk contact.

Voor dienstverlenende bedrijven is een alleen-bellen advertentie erg interessant. U staat gelijk in contact met de potentiële klant, het is persoonlijk en u kunt deze persoon direct van dienst zijn. Ook is deze campagnevorm zeer interessant voor uw budget: er worden alleen advertentiekosten in rekening gebracht wanneer de potentiële klant telefonisch contact zoekt met uw onderneming.

Benieuwd hoe een “alleen-bellen advertentie” uw onderneming een boost kan geven? Neem dan contact op met Erik, onze online advertising specialist, via 088-7997077.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht