Online condoleanceregister snel verzorgd door Rouwmedia

De branchevereniging adviseert, in verband met het coronavirus, om vanaf nu alleen nog ouders, partners en kinderen bij een uitvaart aanwezig te laten te zijn. Andere nabestaanden, collega’s, buren of vrienden die niet bij de uitvaart kunnen zijn willen echter ook een persoonlijke laatste groet brengen aan de overledene. Dit kan met een (volg)advertentie maar ook met een bericht in een online condoleanceregister. Voor deze buitengewone periode hebben wij naast onze reguliere oplossingen een condoleanceregister gemaakt dat snel en voordelig inzetbaar is.

Probleemloos en snel

Het nieuwe online condoleanceregister heeft in basis dezelfde mogelijkheden als de uitgebreide versies die wij verzorgen. Voor slechts € 125,- (excl. BTW voor 3 maanden) heeft u snel een beproefd systeem dat u nabestaanden kunt aanbieden. Het register is te individualiseren naar wens. U heeft de keuze uit vijf verschillende kleurstellingen (zwart/wit, roze, blauw, groen en taupe/bruin) en een sfeerfoto welke past bij de overledene/rouwkaart. Daarnaast plaatsen wij een foto van de overledene met naam, geboorte- en sterfplaats, datum en wij plaatsen het gedicht of tekst uit de rouwkaart/-brief. Ook de rouwkaart of rouwbrief wordt gekoppeld aan het register. Het condoleanceregister is eenvoudig te delen op alle social media kanalen en/of per e-mail. Uiteraard plaatsen wij een link naar de website van de uitvaartverzorger. Indien gewenst kunnen wij alle berichten uit het condoleanceregister nadien exporteren en deze in Excel aanleveren à € 25,-/versie. Wij kunnen hiervan ook een condoleanceboek op maat van maken.

Méér weten?

Kijk voor een live demo op www.afscheid.eu/voorbeeld of bel voor aanvullende informatie en het aanmaken van een online condoleanceregister met Rouwmedia, telefoon 088 799 7000.
Wij zijn 7 dagen per week voor u bereikbaar.