Promotie familieberichten op radio en in de Uitvaartspecial

Rouwmedia heeft twee campagnes lopen om het gebruik van familieberichten onder de aandacht te brengen. De eerste loopt op Radio Utrecht. Met meer dan 100 commercials wordt verwezen naar de site advertentievoorbeelden.nl. De tweede campagne start in de Uitvaartspecial van het Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad en in BN DeStem.

We vertellen hoe belangrijk het is om een advertentie te plaatsen en wat er allemaal mogelijk is. Daarbij laten we ook inspirerende voorbeelden zien. Advertenties die meer zijn dan alleen tekst met een kader. Belangstellenden vertellen we dat die advertenties alleen via de bij Rouwmedia aangesloten uitvaartverzorger kunnen worden opgegeven. Juist in deze tijd wordt de krant beter gelezen dan ooit.

De tweede campagne betreft de advertentie “vergeet je me niet” in Het Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad en BN DeStem. Op de site laten we zien wat er allemaal komt kijken voor een respectvolle advertentie.

Beide campagnes zijn gerealiseerd door de ontwerpers van Hellenique Art & Design. Ze maken niet alleen dit soort campagnes maar bijvoorbeeld ook aansprekende websites.

U kunt de radiospot hieronder beluisteren.

 

Kijk op advertentievoorbeelden.nl of op vergeetjemeniet.com.