Rank Check: Hoe hoog scoort uw website op Google?

Als u een website heeft, wilt u dat deze gevonden wordt. U wilt uw doelgroep bereiken. Informatie delen. En, bovendien, u wilt dat mensen contact met u opnemen.

Met de Rank Check van Hellenique komt u erachter hoe uw website scoort op zoekmachines als Google. We vertellen u, per pagina, op welke positie uw website verschijnt als mensen zoektermen gebruiken die aansluiten bij uw diensten.

Is uw website vindbaar?

Met de Rank Check van Hellenique meten we de score van uw website, per zoekterm. Zo zien we exact hoe iedere pagina presteert. We weten dan op welke positie uw site verschijnt als mensen online naar uw diensten zoeken.

Om deze score te verbeteren geven we advies over de gebruikte zoektermen en aanvullende termen. Maar ook over het effectiever inrichten van de website.

We voeren hiervoor een zoekwoordenonderzoek uit waarmee we achterhalen welke zoekwoorden gebruikt worden door uw doelgroep en we controleren of uw menustructuur hierop aansluit.

Van alle uitkomsten ontvangt u een duidelijk overzicht met de volgende informatie:

  • Positie huidige website op zoektermen die op de site worden toegepast
  • Alternatieve zoektermen met hoger zoekvolume
  • Aanvullende veelgebruikte zoektermen
  • Zoekvolume per zoekterm, per maand o.b.v. een zoekwoordenonderzoek
  • Advies over de gebruikte termen
  • Advies m.b.t. de menustructuur

Vul de Rank Check aan met een SEO-scan

Google kijkt verder dan alleen naar de gebruikte zoekwoorden. Er komt meer kijken bij het optimaliseren van een website dan alleen de juiste termen in te zetten.

Met een uitgebreide technische SEO-scan nemen we alle onderdelen onder de loep die belangrijk zijn voor een goede vindbaarheid en een prettige gebruiksvriendelijkheid. We kijken naar de belangrijkste aspecten binnen de content, techniek en autoriteit van uw site. Zo weten we welke onderdelen aangepast moeten worden voor een betere, hogere ranking.

Kosten Rank Check & SEO-scan

De Rank Check kunt u laten uitvoeren voor slechts € 75,-. U weet dan binnen een week hoe uw site ervoor staat. Wilt u dit aanvullen met een technische SEO-scan? Maak dan gebruik van de Combideal!

  • Rank Check – € 75,-
  • SEO-scan – € 225,-
  • Combideal – Rank Check met aanvullend de SEO-scan – € 249,-

Maak kans op een gratis Rank Check!

Stuur dan voor 8 oktober een mailtje naar media@hellenique.nl. We verloten 5 gratis Rank Checks onder de inzendingen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via media@hellenique.nl of 088-7997077. Ook voor het aanvragen van de Rank Check of de SEO-scan kunt u ons een mailtje sturen of bellen. Of, kijk op onze website.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW.