Rouwmedia tijdens de feestdagen

Ook rond Kerst en de jaarwisseling zijn wij alle dagen beschikbaar voor het opmaken van familieberichten en rouwkaarten. Tijdens deze dagen kunt u alleen gebruik maken van rouwkaartontwerpen uit onze collectie. Daarbij is uitgebreide fotobewerking niet mogelijk. Liturgieën, bidprentjes en dankkaarten zullen vanaf maandag 27 december weer voor u gemaakt worden.

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij u verzoeken nieuwe opdrachten via de website in te voeren. Eventuele wijzigingen of een akkoord ontvangen we graag via de link die u heeft ontvangen. Deze wijziging komt dan direct bij het grafische team terecht. Op die manier blijven we ook goed bereikbaar per telefoon en mail.

Tijdens de feestdagen is het team van Rouwmedia bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Onze huisdrukker tijdens de feestdagen

  • 23 december geopend tot 16:00 uur.
  • 24 december geopend tot 16:00 uur.
  • 25 december gesloten.
  • 26 december gesloten.
  • 01 januari reguliere openingstijden.

LET OP: Het is mogelijk dat deze wijzigingen niet automatisch aangeboden worden in de druk- en verzendopties.

Familieberichten worden dagelijks ontworpen en opgemaakt. Om u snel van dienst te kunnen zijn nemen wij tijdens bovengenoemde data geen uitgebreide fotobewerking aan.

Drukken & bezorgen

Tussen 21 december 2021 en 3 januari 2022 drukken we uitsluitend op wit of biotop/crème papier en uitsluitend op de vaste formaten A4>A5 en 150 x 150mm. Het laten adresseren van rouwpost is niet mogelijk tijdens deze data. Het is daarom raadzaam voldoende enveloppen op voorraad te hebben.