Rouwmedia tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn wij alle dagen beschikbaar voor het opmaken van rouwadvertenties en rouwkaarten. Tijdens deze dagen kunt u alleen gebruik maken van rouwkaartontwerpen uit onze collectie. Daarbij is uitgebreide fotobewerking niet mogelijk. Liturgieën, bidprentjes en dankkaarten zullen vanaf maandag 28 december weer voor u gemaakt worden.

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen wij u verzoeken nieuwe opdrachten via de website en eventuele wijzigingen via de link die u heeft ontvangen, in te voeren en niet naar ons te mailen. De wijziging komt dan direct bij het grafische team terecht. Op die manier blijven we ook tijdens de feestdagen goed bereikbaar per telefoon en mail.

Tijdens de feestdagen is het team van Rouwmedia bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Onze huisdrukker tijdens de feestdagen

  • Vrijdag 25 december: geen productie
  • Zaterdag 26 december: geen productie
  • Zondag 27 december: reguliere zondagproductie
  • Donderdag 31 december: productie tot 14.00 uur.
  • Vrijdag 1 januari: geen productie
  • Zaterdag 2 januari: geen productie
  • Zondag 3 januari: reguliere zondagproductie

LET OP: Het is mogelijk dat deze aanpassingen niet automatisch aangeboden worden in de druk- en verzendopties!

Familieberichten worden dagelijks ontworpen en opgemaakt. Om u snel van dienst te kunnen zijn nemen wij tijdens bovengenoemde data geen uitgebreide fotobewerking aan.

Drukken & bezorgen

Tijdens de hieronder genoemde data wordt er uitsluitend op wit of biotop/creme papier gedrukt en uitsluitend op de vaste formaten A4>A5 en 150 x 150mm. Het laten adresseren van rouwpost is niet mogelijk tijdens deze data. Het is daarom raadzaam voldoende enveloppen op voorraad te hebben.