Tarieven familieberichten en rouwdrukwerk 2022

Afgelopen jaar zijn er veel krantentitels van uitgever gewisseld. Daarbij zijn er edities samengevoegd, vervallen of is het verspreidingsgebied veranderd. Dit heeft gevolgen voor de door de uitgevers gehanteerde tarieven in 2022.

Met veel uitgevers hebben we de afgelopen tijd gesprekken gevoerd om de indexeringen binnen de perken te houden. De papierprijzen zijn echter flink gestegen. Verwacht wordt dan ook, dat de verhoging rond de 5% zal liggen.

De nieuwe tarieven zullen in ieder geval tijdig worden verwerkt in ons ordersysteem, zodat de juiste prijs op uw opdrachtbevestiging wordt vermeld.

Waar vindt u de tarieven voor familieberichten?

Als u bent ingelogd op rouwmedia.nl vindt u deze informatie in het menu aan de linkerzijde, onder het kopje ‘Tarieven Familiebericht’. Hier kunt u de gewenste titel en editie selecteren met de plaatsingsdatum en het soort advertentie. Vervolgens ziet u de actuele prijs per mm of per vak met een bijbehorende prijsindicatie voor een familiebericht van een gemiddeld formaat. Zodra we het familiebericht hebben opgemaakt vindt u de bij de drukproef de daadwerkelijke kosten zoals u dat van ons gewend bent.

Klik hier voor de actuele tarieven.