Tarieven Rouwmedia 2023

Prijswijzigingen tarieven Rouwmedia in het nieuwe jaar.

De kosten voor papier, energie en arbeid zijn dit jaar flink toegenomen. Bij onze huisdrukker hebben we de tariefsverhoging zoveel mogelijk weten te beperken maar helaas we moeten toch de tarieven voor het rouwdrukwerk aanpassen. Ook voor de opmaakkosten zijn kleine wijzigingen doorgevoerd. Uw korting als uitvaartondernemer blijft intact en de aantrekkelijke staffel op het aantal familieberichten blijft natuurlijk bestaan. Rouwmedia is mensenwerk en onze missie is het ontzorgen van de uitvaartondernemer. Het serviceniveau en aandacht voor u als uitvaartondernemer blijft daarom onverminderd hoog en wordt door u gewaardeerd met gemiddeld een 8,5.

Een duurzaam alternatief is de Digitale Rouwkaart. We merken daarbij dat de digitale rouwkaart ook steeds vaker als Dankkaartje wordt ingezet. Bekijk deze pagina voor de mogelijkheden. U kunt de Digitale rouwkaart net als een traditionele rouwkaart gewoon bestellen op onze website.

Wilt u een exemplaar van de Rouwmedia Tariefkaart 2023? Stuur dan een bericht naar sales@hellenique.nl of bel met 088-7997077.

Deel dit bericht