Zeer succesvolle radiocampagne

Een advertentie in de krant is nog steeds één van de belangrijkste communicatiemiddelen. Om dat aan de doelgroep te laten weten, en dat zo’n advertentie het beste via de uitvaartverzorger kan worden geregeld, is die boodschap frequent uitgezonden. Het resultaat mag er zijn. Maar liefst 280.000 mensen hebben de commercial meerdere keren gehoord, gemiddeld 21 keer.

In de commercial wordt verwezen naar de website advertentievoorbeelden.nl waarop tal van voorbeelden van familieberichten staan. Dat familieberichten een belangrijk item zijn bij een uitvaart blijkt wel uit het feit dat honderden mensen uit de regio Utrecht de site bezocht hebben.

Maar dat niet alleen. Uit onze Google analyse blijkt dat 1726 pagina’s zijn bezocht, met een bovengemiddelde pagina duur. Al met al voor ons redenen genoeg om de campagne in de loop van dit jaar te continueren. Gezien het belang ervan zijn gesprekken gaande met uitgevers om te onderzoeken of het een gezamenlijke campagne kan worden.

U kunt de commercial hier terugluisteren.

Op onderstaand overzicht is een klein onderdeel van de rapportage te zien, uiteraard hebben we veel meer verschillende resultaten gemeten.

Uit het bovenstaande overzicht zijn de volgende gegevens te halen:
– In totaal is er 1726 keer een pagina bezocht
– De Collectie-pagina is met 887 weergaven de vaakst bezochte pagina
– De Welkom-pagina is 266 keer bezocht
– De Contact-pagina is 22 keer bezocht
– De gemiddelde tijd dat een bezoeker op de website is geweest is 2 minuten en 34 seconden
– Een bezoeker heeft tijdens zijn/haar websitebezoek gemiddeld 7-8 pagina’s bezocht

Heeft u vragen over de mogelijkheden?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op en breng uw bedrijf naar grote hoogten! Bel 088 – 7997 000 of mail naar info@rouwmedia.nl.