Wachtwoord vergeten?

Terug naar inlogscherm
Wij verzorgen het voor u...

Nieuws

Via Rouwmedia.nl nu al uw rouwproducten te bestellen

Naast rouwkaarten kunt u nu ook rouwadvertenties, rouwbrieven, liturgieën, dankkaarten en bidprentjes opgeven via onze website Rouwmedia.nl. Wij kunnen er dan voor zorgen dat ze in dezelfde stijl worden uitgevoerd.

Per rouwproduct is er een aparte module ontworpen waar u de specifieke wensen voor dit product kunt invullen. Ook hebben we ervoor gezorgd dat u d.m.v. het dossiernummer de eventueel eerder opgemaakte rouwkaart hieraan kunt koppelen. Deze gebruiken wij dan als referentie voor de lay-out van de overige rouwproducten.  

 

Zien we u op de VTU Vakdag? 

Woensdag 26 september hopen wij u te mogen begroeten tijdens de VTU Vakdag in Gorinchem. ‘Rouwmedia by Hellenique’ is te vinden in stand 148. In onze stand tonen wij u de laatste ontwikkelingen op het gebied van rouwadvertenties en -kaarten en laten wij u in ieder geval niet met lege handen naar huis gaan.

 

Toestemming voor doorplaatsen in andere edities en op Mensenlinq.nl

Wanneer u in een titel van De Persgroep plaatst, worden u sinds kort twee nieuwe vragen gesteld bij het opgeven van een advertentie. 'Mag dit familiebericht worden doorgeplaatst in een andere editie van De Persgroep?' en 'Mag dit familiebericht online worden gezet op Mensenlinq?'

De eerste vraag komt voort uit de werkwijze die De Persgroep tegenwoordig hanteert: om mooier gevulde pagina’s familieberichten te hebben, kan De Persgroep ervoor kiezen om familieberichten die zijn opgegeven voor een bepaalde editie van een titel, door te plaatsen in een andere editie van dezelfde titel. Wanneer u dit niet wilt kunt u als antwoord ‘Nee’ invullen. Dit wordt automatisch vermeld op de plaatsingsopdracht en de uitgever zal uw familiebericht niet in een andere editie plaatsen. 

Er is geen garantie dat De Persgroep uw advertentie doorplaatst, dus u kunt er niet van uit gaan dat dit sowieso gebeurt als u ‘Ja’ antwoordt. Dit is mede afhankelijk van de ruimte op de pagina’s. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. U betaalt uiteraard alleen de gevraagde editie(s).

Deze regeling geldt voor de volgende titels:
De Gelderlander
De Stentor
De PZC
BN De Stem
Eindhovens Dagblad
Brabants Dagblad

De tweede vraag die wij u stellen geldt ook voor titels van De Persgroep. Familieberichten die bij De Persgroep worden geplaatst, worden namelijk automatisch online doorgeplaatst op Mensenlinq.nl, tenzij hier bezwaar tegen is. U kunt bij het opgeven van de advertentie dus aangeven of dit wel of niet mag en dit zal dan ook op de plaatsingsopdracht naar de uitgever vermeld worden.

 

Bereikbaar op 088 - 799 70000

Veel van jullie kennen inmiddels ons nieuwe telefoonnummer, maar sommige klanten is het ontschoten: het Rouwmedia team is tegenwoordig 7 dagen per week bereikbaar onder hetzelfde nummer: 088 - 799 7000. Zonder keuzemenu! Wij verzoeken u vriendelijk om dit in uw contactgegevens aan te passen, indien u dit nog niet heeft gedaan.

Ons telefoonnummer 0341 - 352 880 is op weekdagen nog wel het telefoonnummer wanneer u vragen heeft over commerciële advertenties of facturen. Ons mobiele telefoonnummer is zoals eerder vermeld komen te vervallen.