Wachtwoord vergeten?

Terug naar inlogscherm

Wij verzorgen het voor u...


Nieuws

 

Tarief- & portfoliowijzigingen 2019

Per 1 januari 2019 vinden en diverse wijzigingen plaats in de tarieven en portfolio’s van verschillende uitgeverijen. De tarieven voor familieberichten in 2019 zijn gemiddeld 2-3% gestegen en zijn inmiddels verwerkt in onze website. Advertenties die na 1 januari worden geplaatst, krijgen automatisch het nieuwe tarief berekend.
Naast tariefwijzigingen zijn er ook diverse wijzigingen in de portfolio’s van verschillende uitgeverijen.

Het Nieuwsblad
Deze titel vervalt. Familieberichten in deze regio kunnen geplaatst worden in Het Kontakt.

Extra Nieuws Leerdam
Deze titel vervalt. Familieberichten kunnen in de nieuwe titel Weekblad Vijfheerenlanden geplaatst worden.

Gorcumse Courant
De plaats Meerkerk valt vanaf 1 januari niet meer onder de Gorcumse Courant, maar onder de nieuwe titel Weekblad Vijfheerenlanden.

De Molenkruier
De plaatsen van de gemeente Vianen: Everdingen, Hagestein, Vianen (Utrecht) Zijderveld en de plaatsen van de gemeente Zederik: Hei- en Boeicop en Lexmond zullen toegevoegd worden aan de nieuwe titel Weekblad Vijfheerenlanden. De Molenkruier zal in deze plaatsen niet meer verschijnen.

Weekblad Vijfheerenlanden
Dit is een nieuwe titel van De Persgroep.

Leusden Nu
Titel vervalt en wordt opgenomen in de Leusder Krant van de BDU.

Soest Nu
Titel vervalt en wordt opgenomen in de Soester Krant van de BDU.

Nijkerk Nu
Titel vervalt en wordt opgenomen in de Stad Nijkerk van de BDU.

Witte Weekblad Kaag en Braasem
Titel vervalt en wordt opgenomen in Alphens Nieuwsblad van De Persgroep.

Witte Weekblad Nieuwkoop
Titel vervalt en wordt opgenomen in Alphens Nieuwsblad van De Persgroep.

Witte Weekblad Alphen aan de Rijn
Titel vervalt en wordt opgenomen in Alphens Nieuwsblad van De Persgroep.

Alphens Nieuwsblad
Door de overname van een bovengenoemde edities van het Witte Weekblad door De Persgroep, verschijnt het Alphens Nieuwsblad ook in de volgende plaatsen:
Kaag, Bilderdam, Oude Wetering, Nieuwe Wetering, Roelofarendsveen, Rijpwetering, Oud Ade, Binnenkaag, Hoogmade, Bilderdam, Geerweg, De Meije, Langeraar Papenveer, Woerdense Verlaat, Korteraar, Vrouwenakker, Noordse Dorp

De uitbreiding van het verspreidingsgebied heeft ook gevolgen voor het tarief, maar dat wordt nog niet direct per 1 januari doorberekend door De Persgroep. Er volgt meer informatie zodra het nieuwe tarief is vastgesteld.

 

 

Direct bovenaan in Google met SEA 

Heeft u al kennisgemaakt met Erik Jacobsen, onze online advertising specialist? Erik heeft verschillende certificaten behaald op het gebied van adverteren bij Google, online bannering, website analyse en het verhogen van de vindbaarheid van de website. Hij kan u precies vertellen wat de beste online strategie is voor uw bedrijf en kan de ideale mix samenstellen van marketingactiviteiten om zo efficiënt mogelijk een positieve bijdrage te kunnen leveren aan meer klanten en opdrachten.

Direct bovenaan in Google: waarom u gebruik moet maken van SEA
Ruim 90% van uw potentiële klanten gebruikt Google. En daarom wilt u dat uw website bovenaan staat in Google. Het liefst staat u bovenaan pagina 1 in Google. En dat is niet voor niets, want uit onderzoek blijkt dat ruim 90% van de gebruikers van Google gelijk op de eerste pagina van de zoekresultaten doorklikt naar een website. Zelfs 75% van de gebruikers klikt op één van de eerste drie resultaten. U wilt daar dan natuurlijk tussen staan!

Als het gaat om online vindbaarheid hoor je vaak de term SEA langskomen. Voor ons vaktaal, maar wat betekent dit eigenlijk en waarom moet u er gebruik van maken?

Wat is SEA?
De afkorting SEA staat voor Search Engine Advertising, makkelijk gezegd: het online adverteren met kleine gerichte tekstadvertenties in Google. SEA zorgt ervoor dat uw potentiële klanten uw advertentie bovenaan in Google zien, daar op klikken en zo uw website bezoeken, om vervolgens een aankoop te doen of om contact op te nemen.

Hoe werkt SEA?
Het vertonen van uw advertentie is gratis. Pas wanneer een potentiële klant op uw advertentie in Google klikt, kost dit geld. Wij zorgen ervoor dat uw advertentie verschijnt wanneer dat nodig is en niet wanneer dat niet nodig is. Ook zorgen wij ervoor dat de klikkosten daarbij zo laag mogelijk blijven. Het grote voordeel van SEA is dat je direct bovenaan de eerste pagina staat in Google, boven de gewone zoekresultaten. SEA levert dus direct nieuwe klanten en meer omzet op.

Gericht op uw potentiële klant
Wij richten een SEA-campagne zo in dat de advertenties alleen getoond worden aan uw specifieke doelgroep en in de regio waar u gevonden wilt worden. Onze specialisten zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement op de investering die gedaan wordt. Omdat we officieel partner van Google zijn, weten we precies hoe we een campagne voor u zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Door de campagne wekelijks bij te stellen, bewaken we zowel het budget als de resultaten.

Waarom moet u gebruik maken van SEA?
Uw potentiële klant maakt gebruikt van Google om te zoeken naar een oplossing voor een probleem. En u bent degene die maar al te graag deze potentiële klant wilt helpen. Wat moet u hiervoor doen? Bovenaan in Google staan. Zodat de potentiële klant op uw website uitkomt, contact opneemt of uw product aanschaft.

Wij zorgen ervoor dat u gevonden wordt, zodat u zich kunt richten op het hetgeen waar u echt goed in bent; het helpen van uw klant.

Wilt u direct bovenaan staan in Google? Online vindbaar zijn voor uw potentiële klanten? Een zo hoog mogelijk rendement halen op uw SEA-campagne en uw omzet verhogen?

Neem dan contact op met Erik via 088-7997077.