Wachtwoord vergeten?

Terug naar inlogscherm

Wij verzorgen het voor u...

De Gids, 256 pagina’s voorbeelden van rouwkaarten & familieberichten.

Spiegel van emoties

In ‘De Gids’ vindt u een overzicht van de mogelijkheden op het gebied van rouwkaarten, rouwadvertenties en andere communicatiemiddelen rondom een uitvaart.

‘De Gids’ laat zien dat er, naast de traditionele vormen, steeds meer wensen zijn om in beeld, tekst en symboliek dicht bij de overledene te komen. Het zijn met recht spiegels van emoties. Een uiting van respect en waardering en een aanvulling op dierbare herinneringen. Elementen samengevoegd in een laatste vaarwel...

Rouwkaarten van Rouwmedia.nl
Rouwkaarten van Rouwmedia.nl
Rouwkaarten van Rouwmedia.nl

Inspiratie

De Gids inspireert en laat zien hoe emotie in beeld, tekst, vorm en kleur wordt samengebracht in dierbare herinneringen.

Onze professie en zorgvuldigheid komen samen in een mooi diebaar resultaat.

Vele, vele voorbeelden

De afgebeelde kaarten en advertenties geven een volledig overzicht van de onbegrensde mogelijkheden. Meer en meer worden afbeeldingen gebruikt die middels geraffineerde bewerkingen zorgen voor diepe emoties. Talloze voorbeelden laten zien dat ook "eigen" foto’s op vele verschillende manieren worden toegepast.

Wat vindt u verder in de Gids?

  • Voorbeelden van kaarten
  • Voorbeelden van advertenties
  • Voorbeelden van beschikbare lettertypes
  • Voorbeelden van teksten en gedichten

De mensen achter De Gids

Een emotionele kaart of gevoelige advertentie maken vergt een grote mate van inleving. De medewerkers van Rouwmedia zijn zeer bevlogen. Stuk voor stuk specialisten op hun gebied. Vormgevers, beeldbewerkers en opmakers werken in hechte teams voor het mooiste resultaat. Ze kunnen niet zonder onze customer care medewerkers die er voor zorgen dat alles tiptop en op tijd wordt gerealiseerd. Dat unieke team helpt u bij al uw vragen.

Bestel nu De Gids

Wilt u De Gids met 256 pagina’s inspiratie voor rouwkaarten en rouwadvertenties bestellen? Vul dan hieronder uw adresgegevens in. Via iDEAL kunt u vervolgens de kosten van € 9,95 (incl. verzendkosten) voldoen. De Gids wordt dan uiterlijk de eerstvolgende werkdag per post naar u verzonden.

Bent u uitvaartverzorger? Vraag uw Gids dan hier aan.

  • *) Verplichte velden
  • betalen via iDeal

Bekijk hier de preview