Wachtwoord vergeten?

Terug naar inlogscherm

Wij verzorgen het voor u...

Wij verzorgen de rouwkaarten en rouwadvertenties voor u

Kies de inhoud van uw rouwkaart of rouwadvertentie uit de honderden voorbeelden, afbeeldingen, gedichten, gezangen, psalmen of spreuken bij overlijden. Of stuur ons die foto waar u zulke goede herinneringen aan heeft. Wij ontwerpen de rouwkaart of rouwadvertentie en zorgen voor een eigentijds, professioneel en persoonlijk ontwerp. Na de drukproef ontvangt u een printbare PDF of het compleet verzorgde rouwdrukwerk op het door u aangegeven adres en tijdstip.

Rouwkaart kiezen

Stap 1:

rouwkaart kiezen

Tekst bepalen

Stap 2:

tekst bepalen

Beeld bepalen

Stap 3:

beeld bepalen

Controleren en bestellen

Stap 4:

controleren & bestellen

Rouwkaarten dezelfde dag in huis

Waarschijnlijk wilt u snel over uw rouwdrukwerk kunnen beschikken. Daarom bieden wij meerdere verzendopties van de rouwkaarten. Zo is het vaak mogelijk om het rouwdrukwerk nog dezelfde avond bezorgd te krijgen. Of de volgende dag op een door u te bepalen tijdstip. Ook kunnen wij de rouwkaarten direct vanaf onze drukkerij naar alle geadresseerden versturen. 

Heeft u minder haast? Kies dan de gratis verzendmogelijkheid van de rouwkaarten met levering op een adres naar keuze.

Rouwadvertentie in harmonie met rouwkaart

Wanneer u een rouwkaart heeft opgegeven bij Rouwmedia.nl kunt u met slechts enkele klikken een bijbehorende rouwadvertentie opgeven voor de krant(en) van uw keuze. Wij zorgen ervoor dat de rouwkaart en de rouwadvertentie in dezelfde stijl worden opgemaakt. Deze harmonie draagt bij aan een nog persoonlijkere uitvaart.

Registreren

Onze producten rondom een uitvaart

 

De rouwadvertenties zijn goed verzorgd en worden altijd
zeer zorgvuldig nagekeken. Ook de contacten en de
bereikbaarheid zijn perfect.

 

– Dhr. M.L. (Uitvaartverzorger)