Wachtwoord vergeten?

Terug naar inlogscherm

Wij verzorgen het voor u...


Wij maken uw rouwadvertenties

Rouwmedia.nl is onderdeel van Rouwadvertenties.nu, dat al 5 jaar de opmaak en plaatsing van familieberichten in alle kranten van Nederland verzorgt. Aandacht en zorgvuldigheid bij het opmaken en opgeven van rouwadvertenties staan daarbij hoog in het vaandel.

In De Gids vindt u voorbeelden en inspiratie voor rouwadvertenties. Bij Rouwmedia kunt u 7 dagen per binnen 2 minuten uw rouwadvertentie opgeven. Heeft u vragen over het opgeven van een rouwadvertentie? Ons team staat 7 dagen per week klaar om al uw vragen rondom het opgeven en plaatsen van een rouwadvertentie te beantwoorden. 

Rouwadvertentie in harmonie met rouwkaart

Wanneer u een rouwkaart heeft opgegeven bij Rouwmedia.nl kunt u met slechts enkele klikken een bijbehorende rouwadvertentie opgeven voor de krant(en) van uw keuze. Wij zorgen ervoor dat de rouwkaart en de rouwadvertentie in dezelfde stijl worden opgemaakt en zorgen wij voor het plaatsen. De harmonie in de rouwuitingen die door onze ervaren vormgevers wordt gecreëerd draagt bij aan een nog persoonlijkere uitvaart.