Wachtwoord vergeten?

Terug naar inlogscherm

Wij verzorgen het voor u...

Alle rouwkaarten, rouwbrieven, bidprentjes en liturgieën worden door onze vormgevers zodanig gemaakt, dat ze voldoen aan alle grafische eisen. Daarbij wordt het ontwerp ‘aflopend’ uitgevoerd, dus helemaal tot aan de rand van de rouwkaart of rouwbrief. Indien de uitvaartverzorger ervoor kiest om zelf op een voorgesneden rouwkaart te printen houden we daar rekening mee door het ontwerp niet helemaal tot aan de rand te laten doorlopen. Op die manier kan elke uiting worden gedrukt of geprint.

Rouwmedia papiercollectie rouwkaarten

Wist u dat wij ook het complete rouwdrukwerk voor u verzorgen? Wij drukken uw rouwdrukwerk op elke gewenste kleur papier in verschillende grams gewichten. Onze Rouwmedia papiercollectie bestaat uit vele papiersoorten in diverse gramsgewichten waaronder: Wit, Creme/Biotop, Gehamerd, Linnen, Metallic Goudwit, Metallic Parelwit, Metallic Platina, Oudhollands en Recycled.Het drukwerk wordt door ons geproduceerd met professionele, CO-2 neutrale machines.

Verzenden rouwkaarten

Indien u niet meer dan 1 postzegel per rouwkaart wenst te gebruiken kunt u kiezen uit vierkante kaarten met een papiersoort tot en met 240 gram of rechthoekige rouwkaarten met een papiersoort tot en met 190 gram. En wij zorgen ervoor dat het rouwdrukwerk, eventueel met rouwenveloppen, op het door u aangegeven adres en tijdstip wordt geleverd.

Meer informatie over drukwerk:

  1. Zelf printen
  2. Drukwerk
  3. Aanleverspecificaties
  4. Levertijd
  5. Enveloppen
  6. AMCO kaarten
Rouwkaart RK-PR-090