Wachtwoord vergeten?

E-mailadres
 
Terug naar inlogscherm

Met onze nieuwe catalogus heeft u volop inspiratie in handen

Meld u aan

Meer dan 800 inspirerende ideeën voor een rouwkaart

Bekijk de collectie

Wij maken van elke foto een unieke en persoonlijke rouwkaart


De mooiste rouwkaarten

Rouwmedia, onderdeel van Hellenique, verzorgt de complete opmaak van rouwkaarten en rouwbrieven. Wij ontzorgen 7 dagen per week vele uitvaartverzorgers met het maken van de mooiste rouwkaarten en rouwbrieven.

Het werkt snel en eenvoudig!

Bepaal met de nabestaanden de gewenste rouwkaart uit onze catalogus of op onze uitgebreide website. Bepaal daarna de tekstuele inhoud van de rouwkaart. Erg handig... op onze website staan meer dan 1.000 gedichten, gezangen, psalmen of spreuken. Stuur ons indien gewenst die foto('s) van de overledene, waar men goede herinneringen aan heeft, en wij doen de rest.

Wij zorgen voor een eigentijdse, professionele en persoonlijke rouwkaart. Na de drukproef ontvangt u een PDF-bestand dat u zelf kunt printen of kunt laten drukken bij een drukker bij u in de buurt.

Rouwmedia drukwerkservice

Wist u dat wij ook het complete rouwdrukwerk voor u verzorgen?

Wij drukken uw rouwkaarten op elke gewenste kleur papier in verschillende grams gewichten. En... wij zorgen ervoor dat het rouwdrukwerk op het door u aangegeven adres en tijdstip wordt geleverd.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor u? Klik hier voor meer informatie of bel voor een afspraak, telefoon +31 341 35 28 80.

Hellenique