Nabestaanden

Rouwadvertenties en rouwkaarten voor nabestaanden

Op deze pagina vindt u een overzicht van de vele mogelijkheden op het gebied van rouwadvertenties en rouwkaarten. Inmiddels zijn er vele manieren om in beeld, tekst en symboliek dicht bij de overledene te komen. Een uiting met respect van waardering en een aanvulling op dierbare herinneringen. Elementen samengevoegd in een laatste vaarwel…

Een rouwadvertentie plaatsen in de krant

Meer dan 6,8 miljoen mensen lezen dagelijks een regionaal of landelijk dagblad. Het is de meest gebruikte manier om de omgeving op de hoogte te brengen van het overlijden van een familielid, vriend, vriendin, sportmaatje, oude kennis of goede buur.

Wat kost een rouwadvertentie?

De kosten van een rouwadvertentie zijn afhankelijk van de gekozen titel, de dag van publicatie en het formaat van het familiebericht. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt met de prijzen en verspreidingsgebieden van de landelijke en regionale dagbladen in Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van alle dagbladen en weekbladen waarin wij familieberichten plaatsen.

  • Één aanspreekpunt
  • Behulpzame Customer Care medewerkers
  • Professionele ontwerpers
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Marktconforme tarieven
  • Onafhankelijk advies
  • Contact met alle uitgevers
  • Vrij te gebruiken, geen abonnement

Rouwadvertentie maken

Het maken van een mooie en respectvolle rouwadvertentie is niet gemakkelijk. U wilt een familiebericht dat recht doet aan de overledene en waar u later met waardering naar kunt terugkijken. Samen met de uitvaartverzorger maakt u de tekst en verzamelt u een mooie foto of afbeelding die past bij de overledene. Wij maken er dan snel een gedenkwaardige rouwadvertentie van.

Voorbeelden van rouwadvertenties

Ter inspiratie treft u hier een aantal voorbeelden van rouwadvertenties. Ook foto’s van de overledene waar personen of dingen op staan die u niet in beeld wil hebben kunnen wij verwerken in een passend ontwerp.

Een rouwkaart maken

Ook voor rouwkaarten zijn er zeer veel mogelijkheden, van traditioneel tot modern of heel persoonlijk. U kunt kiezen uit onze met zorg ontworpen modellen of u kunt ervoor kiezen om met de tekst en de foto’s van de overledene een geheel uniek ontwerp door ons te laten maken.

Voorbeelden van rouwkaarten

U kunt hier kiezen uit meer dan 900 modellen rouwkaarten. Met uw tekst en eventuele afbeeldingen ontvangt u snel de speciaal voor u gemaakte rouwkaart. Samen met de uitvaartverzorger kunt u kiezen hoe u het rouwdrukwerk wilt ontvangen.