Condoleanceregister

Een condoleance website met uw eigen identiteit

Rouwmedia is als geen ander thuis in het ontwikkelen en produceren van kaarten, advertenties en al die andere communicatiemiddelen die rondom een uitvaart worden gebruikt. We doen dat niet alleen professioneel maar vooral ook snel. Ook voor het maken van een condoleancesite hebben we een traject waarmee u vrijwel moeiteloos een functionele presentatie in handen heeft.

Veel uitvaartverzorgers kennen ons van de verzorging van familieberichten en opmaak van rouwkaarten. Hellenique heeft ook een speciale module ontwikkeld voor het online condoleren. Deze module kan door onze IT specialisten eenvoudig in uw site worden geïmplementeerd. Er worden nogal wat condoleancemodules aangeboden. Best wel met een mooi design. Best wel functioneel maar… waar blijft uw identiteit als uitvaartverzorger en hoe houdt u de controle?

Ook daarvoor zorgt Hellenique

De condoleancesite wordt voorzien van uw eigen logo en typografie en heeft dus volledig uw identiteit. Nabestaanden van de overledene worden op deze manier automatisch naar uw website geleid.

Vooral heel eenvoudig

Een condoleance module moet een aanvulling zijn, zonder dat u daar ingewikkelde handelingen voor moet doen. Na oplevering van onze condoleance module ontvangt u van ons een duidelijke handleiding waarin u stap voor stap wordt begeleid met het invullen van een register. U zult zien dat uw inspanning minimaal is.

Uiterst gebruiksvriendelijk

IT-technisch gezien zijn de mogelijkheden voor een condoleancepagina vrijwel onbeperkt. De praktijk leert echter, dat de meeste mensen het houden bij een tekstbericht. Soms met een foto. Dat is de reden dat wij de condoleance module zo makkelijk mogelijk hebben gehouden. Wij zijn van mening, dat eenvoud en duidelijkheid bepalend zijn voor een goed overzicht. Hoe complexer de module, hoe vaker mensen afhaken. Vandaar dat de Hellenique module zeer gebruiksvriendelijk is.

Overzicht van functionaliteiten van de condoleance website van Rouwmedia

Aangezien wij vinden dat automatisering een hulpmiddel is hebben wij in principe een 2-tal mogelijkheden. U plaatst onze condoleance module binnen uw bestaande website of u maakt gebruik van onze serveroplossing. In beide gevallen geldt dat wij u ontzorgen met een goed werkend systeem dat geheel aansluit bij uw wensen.

Condoleanceregister in uw website

Bij de integratie van ons condoleanceregister in uw bestaande website is het van belang dat u over een WordPress website beschikt. Het register kan middels het bestaande CMS volledig door u zelf worden beheerd. Het register wordt voorzien van een eigen intropagina met daarin een overzicht van alle registers voorzien van uw logo, huisstijl kleur(en) en lettertype.

Condoleanceregister op onze server

Beschikt u niet over een WordPress website maar wilt u toch gebruik maken van ons condoleance register, dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze serveroplossing. U krijgt als uitvaartverzorger een “eigen” omgeving op onze webserver. Het register is dan bereikbaar via: condoleer.site.

Functionaliteiten

U heeft de keuze uit 4 verschillende standaard templates, zijnde: traditioneel, klassiek, modern en speels. Verder kunt u zelfstandig nieuwe registers aanmaken en kunt u zelf de reacties beheren.

Elk online condoleanceregister beschikt over: een foto van de overledene, een achtergrond- en/of sfeerfoto, geboorte- en sterfdatum, ruimte voor een tekst of gedicht, delen van het register op social media, koppeling met de rouwkaart, ‘steek een kaarsje aan’ en teken het online condoleanceregister.

Het register wordt daarnaast ook gekoppeld aan uw bestaande website. Dit zorgt voor extra naamsbekendheid.

Dit kunt u allemaal met onze module

Er is keuze uit 4 verschillende ‘smaken’ met ons online condoleanceregister:
traditionele, klassieke, moderne en speelse opmaak. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en lettertypen. U kunt elk register aanpassen aan uw wensen én de persoonlijke wensen van de nabestaanden. Kijk maar…

 • Opmaak in uw eigen huisstijl (uitvaartverzorger),
  keuze uit 4 templates, kleurstellingen en lettertypen
 • Publicatie logo uitvaartverzorger
 • Contactgegevens uitvaartverzorger (plus link)
 • Zelfstandig nieuwe registers aanmaken en bewerken;
  • – naam van de overledene
  • – portretfoto overledene en sfeerfoto
  • – geboorte- en sterfplaats en datum
  • – gedicht of tekst publiceren
 • Koppeling rouwkaart of rouwbrief
 • Condoleanceberichten beheren
  • – toelaten, weigeren of verwijderen
 • Kaarsje branden bij bericht
 • Eenvoudig delen register op alle social media
  kanalen en per e-mail
 • Condoleanceboek (optioneel)

Een condoleanceregister op maat

Condoleanceregister
op onze server afscheid.eu

Kant-en-klaar condoleanceregister, binnen één werkdag operationeel. Opgemaakt in één van de vijf templates.

Het register wordt vertoond via een unieke link in de rouwadvertentie en/of -kaart.

Condoleanceregister
vertoond in uw website

Compleet systeem, opgemaakt in de stijl van uw website. Eenvoudig en onbeperkt zelf uw condoleanceregisters aanmaken en beheren.

Middels een iFrame (link) wordt het register via onze server vertoond in uw website.

Condoleanceregister
geïntegreerd in uw website

Compleet systeem, opgemaakt in de stijl van uw website. Eenvoudig en onbeperkt zelf uw condoleanceregisters aanmaken en beheren.

Wij installeren het register in uw bestaande WordPress website.

Privacy waarborg

Gegevens die op de condoleancewebsite worden ingevuld zijn volledig beschermd en worden niet aan andere partijen beschikbaar gesteld of doorverkocht.

Geen reclame

Op de condoleancewebsite wordt geen enkele vorm van reclame toegestaan.

Uw eigen online condoleanceregister

Wij zorgen voor een condoleanceregister in uw huisstijl.