Overige producten

Liturgie

Tijdens de uitvaart kan een liturgie een belangrijke handleiding zijn die de dienst vormgeeft. Bij Rouwmedia.nl kunt u de liturgie in dezelfde stijl doorvoeren als de kaart. De liturgie bevat minimaal 8 pagina’s en wordt gemaakt op A5 formaat. Meer pagina’s gaan altijd in een veelvoud van 4. U kunt deze zelf printen of laten drukken.

Bidprentjes

Een bidprentje met het levensverhaal van de overledene is vaak een bijzondere herinnering voor nabestaanden. Via het Rouwmedia.nl bestelsysteem kiest u het bidprentje dat het best bij de overledene past en nog dezelfde dag ontvangt u een drukproef. Het formaat van het bidprentje is naar wens op te maken. Gebruikelijk is dit A5 gevouwen naar A6 of A6 gevouwen naar A7. U kunt deze ook zelf printen of gebruik maken van uw vertrouwde drukkerij.

Rouwbrieven

Via het Rouwmedia.nl bestelsysteem geeft u de rouwbrief op die het beste bij de overledene past. Na tijdige ontvangst van de tekst wordt de brief opgemaakt en nog dezelfde (werk)dag ter goedkeuring voorgelegd. Er zijn talloze keuzemogelijkheden. Wanneer het ontwerp voor 15.00 uur is goedgekeurd dan kunnen wij de rouwbrief nog dezelfde dag drukken en naar u verzenden. Of u kunt de brief zelf printen.

Dankkaartjes

Een dankkaartje wordt enkele weken na de uitvaart verstuurd om de mensen te bedanken voor bijvoorbeeld hun aanwezigheid bij de uitvaart. Via het Rouwmedia.nl bestelsysteem kiest u het dankkaartje dat het best bij de overledene past en nog dezelfde dag ontvangt u een drukproef. Het formaat van het dankkaartje is A5 gevouwen naar A6. U kunt deze ook zelf printen of gebruik maken van uw vertrouwde drukkerij.

Condoleancesites

Rouwmedia.nl maakt individuele condoleancesites. Het bijzondere van deze sites is dat ze volledig in de stijl worden gebouwd van uw huisstijl. Daarnaast is het een puur persoonlijke website, zonder ook maar enige vorm van reclame en zonder verwijzingen naar andere overledenen. Bij elke Rouwmedia site wordt een beheerder aangesteld die ongepaste boodschappen direct en definitief kan verwijderen.

Foto presentatie

Rouwmedia is als geen ander thuis in het ontwikkelen en produceren van kaarten, advertenties en al die andere communicatiemiddelen die rondom een uitvaart worden gebruikt. We doen dat professioneel en snel. Ook voor het maken van een fotopresentatie hebben we een traject waarmee u vrijwel moeiteloos een prachtige presentatie bestelt.

Meld u nu aan bij Rouwmedia en ontvang De Gids!

Bent u uitvaartverzorger, wilt u gebruik maken van Rouwmedia.nl en onze uitgebreide gids met voorbeelden en inspiratie ontvangen?