Wachtwoord vergeten?

Terug naar inlogscherm
Wij verzorgen het voor u...

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk over de drukproef van uw kaart wilt beschikken. Het kan zijn dat u al binnen een half uur de drukproef van uw rouwkaart ontvangt. Dat is mede afhankelijk van het door u aangeleverde materiaal. Daarom streven wij ernaar om binnen twee uur (tijdens werktijden) het kant-en-klare ontwerp van de opgemaakte rouwkaart naar u toe te sturen.

U ontvangt een e-mail met de link waarmee u de kaart kunt bekijken. Ook kunt u dan de drukproef downloaden om deze zelf te printen.
Zodra u uw akkoord geeft ontvangt u direct de kant-en-klare PDF of sturen wij deze door naar de drukker, samen met de informatie over het aantal kaarten en het gekozen papier.

We houden u op de hoogte via e-mail. U kunt uw bestelling ook volgen via uw account. 

Wanneer wordt mijn gedrukte kaart verzonden?

Er zijn 3 mogelijkheden om uw rouwdrukwerk te ontvangen:

  1. Gratis via PostNL: gratis Bezorging is meestal op de eerstvolgende dag, behalve op zondag. Een aantrekkelijke gratis service wanneer u tijd genoeg heeft voor het rouwdrukwerk.
  2. Next Day Plus: De bezorging is de volgende dag op een door u gekozen moment: voor 10.00 uur, voor 12.00 uur of voor 16.00 uur. U ontvangt een Track & Trace code zodat u de verzending kunt volgen. Een snelle en betrouwbare service.
  3. Same Day Express: Nog dezelfde dag wordt het rouwdrukwerk bij u bezorgd. U ontvangt een Track & Trace code en een bericht wanneer de koerier bij u in de buurt is. Bezorgtijd: 18.00 – 21.00 uur.

N.B.: de geschiktheid van een verzendmethode is afhankelijk van het moment dat het ontwerp van de kaart door u akkoord is bevonden. 

Bezorgingsgebied:

Bezorging is in heel Nederland en Vlaanderen. Voor bezorging op de Waddeneilanden moet u rekening houden met een iets langere bezorgtijd.

Bezorgadres:

Standaard wordt het rouwdrukwerk bij de uitvaartverzorger afgeleverd, tijdens het bestellen kunt u echter ook een ander afleveradres opgeven. Ook kunt u aangeven wat er met het pakket moet gebeuren als u niet thuis bent. De factuur ontvangt u gewoon apart op uw eigen adres.

 

Rouwkaart RK_J_148_002