Wachtwoord vergeten?

Terug naar inlogscherm
Wij verzorgen het voor u...

Wanneer u het opgemaakte ontwerp zelf wilt printen op blanco kaarten of voorbedrukte kaarten is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Zodra de opgemaakte kaart gereed is, ontvangt u hiervan bericht. Via een link in het bericht kunt u de opgemaakte kaart online bekijken. Ook ontvangt u een drukproef die u zelf kunt printen. U kunt kiezen of u de drukproef online of als geprinte kaart aan de nabestaanden laat zien. Zodra u fiat heeft gegeven op de opmaak van de kaart ontvangt u de finale drukklare PDF. Daarmee kunt u zelf de kaarten printen.

Laten printen

De PDF kunt u ook doorsturen naar uw eigen vaste drukker, zodat hij de kaarten tijdig voor u print.
U kunt het printen van de kaarten ook door ons laten verzorgen. Als we voor 15.00 uur uw fiat hebben op de opmaakproef worden de kaarten nog dezelfde dag aan u verzonden.

Het voordeel van een drukker is dat u dan de kaarten aflopend en in een hogere kwaliteit kunt laten drukken.

Papierdikte

De papierkwaliteit is mede bepalend voor het printresultaat van de kaart. De papierdikte zorgt ervoor, dat de kaart stevig aanvoelt. Bovendien komt het ontwerp het best tot zijn recht op een papierkwaliteit van tenminste 240 gram/m2. De kaart blijft dan zelfstandig staan en u ziet geen doordruk van de achterkant.

Wanneer u de kaart zelf print kiest u ook zelf het papier. Houdt u er rekening mee dat als u een kaart van zware kwaliteit van 290 gram of hoger wilt hebben, u het beste de kaart door ons kunt laten drukken omdat de meeste kleine printers niet goed met dit gewicht overweg kunnen.

Rouwkaart RK_E_160_006