Wachtwoord vergeten?

Terug naar inlogscherm

Wij verzorgen het voor u...

U kunt via Rouwmedia rouwkaarten bestellen. Meld u aan als gebruiker van het Rouwmedia-systeem zodat u toegang krijgt tot het systeem voor het opgeven van rouwkaarten en rouwadvertenties. Alleen dan kunt u zelf elke gewenste rouwkaart samenstellen. U krijgt automatisch toegang tot onze uitgebreide collectie teksten voor op de rouwkaart. Alle teksten voor op de rouwkaart of rouwadvertentie zijn gerubriceerd op Kennisgeving, Proza en Poëzie, Gedichten, Religie en dankbetuiging. Ook is er een rubriek met kinderteksten voor op de rouwkaart. 

In 3 stappen een rouwadvertentie:

 1. Eenvoudig uw rouwadvertentie opgeven
  7 dagen per week kunt u uw rouwadvertentie(s) opgeven via deze speciale website. Na het invoeren van uw opgave ontvangt u direct een bevestiging dat uw advertentieopgave is ontvangen.
   
 2. Wij verzorgen de opmaak van de rouwadvertentie
  Vervolgens maken wij uw rouwadvertentie(s) op conform de gewenste layout en het juiste formaat voor de door u gekozen krant(en).
   
 3. Wij verzorgen voordelig de plaatsing
  Na opmaak van de advertentie wordt er een certified Pdf-bestand door onze studio aangeleverd bij de gekozen krant, compleet met alle plaatsingsinstructies. U ontvangt per e-mail een kopie van de rouwadvertentie(s) en de plaatsingskosten. 

Heeft u vooraf nog vragen over het opgeven van een rouwkaart of rouwadvertentie, dan kunt u ons tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.30 uur) bereiken op nummer 088 - 799 7000.

Rouwkaart RK_O_148_005