Wachtwoord vergeten?

E-mailadres
 
Terug naar inlogscherm
Nooit geweten dat een rouwkaart zo persoonlijk kon zijn. Waar je ook bent, samen maak je zijn rouwkaart Een rouwkaart moet een afspiegeling zijn Professionals helpen u bij het maken van de rouwkaart

Waar je ook bent, samen maak je zijn rouwkaart

Een rouwkaart moet een afspiegeling zijn

Professionals helpen u bij het maken van de rouwkaart


Waar u ook bent

Op elk moment kunt u op deze site inloggen. Niet alleen vanaf uw PC maar natuurlijk ook vanaf een tablet. En dat is wel zo handig. Ook via de tablet kunt u direct aanvullingen of wijzigingen doorgeven.

Samen met de nabestaanden

Met uw tablet heeft u de hele collectie kaarten van Rouwmedia.nl bij de hand. U kunt de meest populaire kaarten bekijken en uw voorkeuren ingeven. In uw persoonlijke pagina kunt u “vaste” tekstblokken ingeven inzake standaardteksten, etc.

Dankzij de nieuwste besturingssystemen is het inmiddels ook mogelijk om tekstbestanden en grafische bestanden als bijlage toe te voegen vanaf uw tablet.

Gedichten, psalmen, gezangen

Ook allemaal bij de hand. Talloze voorbeelden van teksten zoals gedichten, psalmen en gezangen. Via een handige navigatie vindt u precies de tekst die de nabestaanden zoeken.

Niet alleen mooier…

Natuurlijk, mooiere kaarten maken is een heel belangrijke doelstelling. Maar ook tijdsbesparing is voor heel veel uitvaartverzorgers een reden om met Rouwmedia te werken. Mooier, makkelijker en vooral ook sneller.

Hellenique