Wachtwoord vergeten?

Terug naar inlogscherm

Wij verzorgen het voor u...

Rouwmedia, onderdeel van Hellenique, verzorgt de complete opmaak van rouwkaarten en rouwbrieven. Wij ontzorgen 7 dagen per week vele uitvaartverzorgers met het maken van de mooiste rouwkaarten en rouwbrieven.

Snel en eenvoudig rouwkaarten bestellen!

Bepaal met de nabestaanden de gewenste rouwkaart uit onze catalogus of op onze uitgebreide website. Bepaal daarna de tekstuele inhoud van de rouwkaart. Erg handig, op onze website staan meer dan 1.000 gedichten, gezangen, psalmen of spreuken bij overlijden voor op de rouwkaart. Stuur ons indien gewenst die foto('s) van de overledene, waar men goede herinneringen aan heeft, en wij doen de rest.

Wij zorgen voor een eigentijdse, professionele en persoonlijke rouwkaart. Na de drukproef ontvangt u een PDF-bestand dat u zelf kunt printen of kunt laten drukken bij een drukker bij u in de buurt.

Drukwerkservice rouwkaarten

Wist u dat wij ook het complete rouwdrukwerk voor u verzorgen?

Wij drukken uw rouwkaarten op elke gewenste kleur papier in verschillende grams gewichten. En wij zorgen ervoor dat de rouwkaarten op het door u aangegeven adres en tijdstip worden geleverd.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden wat betreft rouwkaarten voor u? Klik hier voor meer informatie of bel voor een afspraak, telefoon +31 88 799 70 00.

Rouwkaart RK-PR-169