SEO-teksten laten schrijven

Met uw website informeert u potentiële klanten over uw werk en alle mogelijkheden. Uw verhaal, uw visie en manier van werken worden duidelijk door het zien en lezen van uw website. Vervolgens wilt u natuurlijk dat bezoekers contact met u opnemen. Hierbij spelen de teksten een belangrijke rol. Wist u dat deze content een grote rol speelt in de vindbaarheid van uw website?

Er wordt vaak goed nagedacht over de stijl, het kleurgebruik en de beelden voor een website. Maar de teksten zijn minstens zo belangrijk. De teksten vertellen een verhaal en nodigen lezers uit om contact op te nemen. Deze content moet dus zowel informatief als uitnodigend zijn.

Zijn uw teksten SEO-proof?

Voor een goede online vindbaarheid moeten web-teksten voldoen aan een aantal eisen. Denk hierbij aan het aantal woorden, de lengte van de alinea’s en het gebruik van de titels en tussenkoppen. Daarnaast moeten de belangrijkste zoektermen op de juiste manier worden ingezet.

Onze gespecialiseerde SEO tekstschrijvers maken content voor uw website waarbij al deze punten samenkomen. De teksten op uw website moeten niet alleen een goede gebruikerservaring bieden, ze moeten ook dusdanig zijn geschreven dat ook de zoekrobotten van Google, net zo goed als de mens, begrijpen wat u wilt vertellen.

Bestaande tekst laten optimaliseren

Beschikt u al over een tekst? Hellenique loopt deze helemaal door en zorgt dat deze zo goed mogelijk door Google begrepen kan worden.

Nieuwe SEO-teksten laten schrijven

Behalve het verbeteren van bestaande teksten biedt Hellenique ook de mogelijkheid om nieuwe SEO-teksten voor u te schrijven. Handig, wanneer u een nieuwe website begint, wilt reviseren of een extra pagina toe wilt voegen.

Meer weten? Neem gerust contact op via media@hellenique.nl of 088-7997099.