Werkwijze

Werkwijze rouwkaart bestellen

Hoe bestel ik een rouwkaart?

Het samenstellen van een rouwkaart is een vaak tijdrovende bezigheid. Rouwmedia versnelt dat proces door u veel werk uit handen te nemen. Nadat u bent ingelogd zijn dit de stappen:

  • Voorbeeld kaart uitzoeken
  • Tekst uploaden
  • Foto uploaden
  • Kiezen voor PDF of printen

Klaar!? U ontvangt direct:

  • Orderbevestiging
  • Verwacht tijdstip van de proef

Na akkoord mailen wij u de printbare PDF of wij laten het bestelde aantal kaarten voor u printen en versturen het pakketje.

Laat nabestaanden een deel van de rouwkaart samenstellen

Als uitvaartverzorger kunt u via Rouwmedia.nl zelf de kaart helemaal samenstellen. U kunt ook voor kiezen om nabestaanden een deel van de kaart te laten vullen. Op die manier hebben zij tijd om over de (tekst)inhoud van de kaart na te denken. U kunt dan andere zaken regelen. U kunt bepalen welke onderdelen van de kaart door de nabestaanden mogen worden ingevuld en hoeveel tijd er nog beschikbaar is voordat het uiteindelijke ontwerp kan worden geprint of gedrukt.

Waar u ook bent

Op elk moment kunt u op deze site inloggen. Niet alleen vanaf uw PC maar natuurlijk ook vanaf een tablet. En dat is wel zo handig. U kunt dan direct aanvullingen of wijzigingen doorgeven. En u kunt via deze site nabestaanden het ontwerp laten zien.

Samen met de nabestaanden

Met uw tablet heeft u de hele collectie kaarten van Rouwmedia.nl bij de hand. U kunt de meest populaire kaarten bekijken en uw voorkeuren ingeven. In uw persoonlijke pagina kunt u “vaste” tekstblokken ingeven inzake standaardteksten, etc.

Gedichten, psalmen, gezangen

Ook allemaal bij de hand. Talloze voorbeelden van teksten zoals gedichten, psalmen en gezangen. Via een handige navigatie vindt u precies de tekst die de nabestaanden zoeken.

Niet alleen mooier…

Natuurlijk, mooiere kaarten maken is een heel belangrijke doelstelling. Maar ook tijdsbesparing is voor heel veel uitvaartverzorgers een reden om met Rouwmedia te werken. Mooier, makkelijker en vooral ook sneller.

Meld u nu aan bij Rouwmedia en ontvang de inspiratiegids!

Bent u uitvaartverzorger, wilt u gebruik maken van Rouwmedia.nl en onze uitgebreide gids met voorbeelden en inspiratie ontvangen?