Maatwerk

Maatwerk

Onbeperkt maatwerk van rouwadvertenties

Voor het opmaken van rouwadvertenties zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Er is vrije keuze uit o.a.: lettertypen, kaders, stijlen, afbeeldingen, gedichten en teksten. Door te luisteren, praten, lezen en kijken hebben wij als ontwerpers van rouwkaarten, rouwbrieven en rouwadvertenties steeds meer mogelijkheden ontwikkeld om naast de traditionele opmaakvormen in beeld, tekst en symboliek dicht bij de overledene te komen. We verdiepen ons in de emoties en wensen van uitvaartverzorgers en nabestaanden. Altijd met gevoel, vaak met een traan, soms met een lach. Want we realiseren ons dat die laatste uiting van respect en waardering een aanvulling is op dierbare herinneringen. Samen willen we de juiste snaar raken in een laatste vaarwel.

Om uw custom opdracht snel in behandeling te kunnen nemen vragen wij om ons in de opdracht zo helder mogelijk aan te geven wat de bedoeling is en dat afbeeldingen voor op de rouwadvertentie van hoge kwaliteit zijn (minimaal 300 dpi). Bij grafisch materiaal dat zeer uitgebreide nabewerking nodig heeft kan het wat langer duren voordat uw rouwadvertentie gereed is. Houdt u hier s.v.p. rekening mee. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Kies in ons systeem uit o.a. lettertype, kaders, stijlen, afbeeldingen, gedichten en teksten.

Maatwerk

Speciale fotobewerking

Vrijstaand maken

Wij maken iedere foto vrijstaand zodat deze te plaatsen is op elke achtergrond.

Achtergrond

Een foto kunnen wij in elke gewenste sfeer of achtergrond monteren

Kleurcorrectie

De foto wordt naar wens gecorrigeerd en in elke kleur geleverd.

Beeldbewerking

Indien gewenst retoucheren of verfraaien wij graag uw beeldmaterialen.

Less is more

Omdat eenvoud siert

Less is more. Soms heeft een kaart geen achtergrond nodig en is een simpele foto voldoende om een waardige, klassieke kaart te maken. Daarom is hier gekozen om kleur, achtergrond en de arm van Gerda te bewerken tot een sjieke, ‘eenvoudige’ kaart.

De mogelijkheden

Oneindig veel mogelijkheden voor een waardig afscheid

Hier zien we een voorbeeld van de mogelijkheden die door onze ontwerpers kunnen worden gerealiseerd. Deze kunstschilder wilde op zijn overlijdenskaart dit specifieke schilderij afgebeeld hebben. Helaas kon men nergens meer het kunstwerk vinden. Een uitdaging voor onze beeldspecialist. Het resultaat zorgde ondanks het verdriet voor blijde emotie.

Persoonlijk & herkenbaar

Een persoonlijk laatste vaarwel

Een man en zijn passie. Waarom kiezen? Onze studio kan die laatste kaart, het laatste vaarwel, zo kenmerkend maken door hobby’s, passies en interesses samen te voegen met een foto van de overledene. Daardoor is de overlijdenskaart zó persoonlijk en herkenbaar en wordt niet voor niets voor altijd gekoesterd.

Potloodtekening

Een subtiele verwoorden d.m.v. een potloodtekening

De laatste verbintenis van een echtpaar wordt vaak door ineengeslagen handen gesymboliseerd. De foto ‘vrijstaand’ op de kaart heeft in veel gevallen niet het effect wat men beoogt. Vandaar dat onze ontwerpers hebben gezocht naar een oplossing waarbij de oneindigheid samen mooi maar subti el door middel van een potloodtekening wordt verwoord.

“Was dat oma vroeger?”

Herleef de oude tijden

De tijd staat helaas niet stil maar waarom alleen die laatste foto’s uit het leven kiezen? Juist door de sepia bewerking toe te passen op de moderne foto is die prachtige jonge Gerrie een geheel geworden met de oudere versie. En dit doet herinneringen aan oude tijden weer herleven.

Een plek vol herinneringen

Foto’s met dierbare herinneringen

Romantiek viert hoogtij in deze fotobewerking van dit schattige woonhuisje. Een plek boordevol herinneringen voor Lies en haar familie. Voor altijd vastgelegd doordat onze ontwerpers een ‘sprookjeshuis’ van de foto maakten. Zo zijn er talloze voorbeelden van foto’s met dierbare herinneringen. Een vakantieplek, een deel van de geliefde tuin, het bankje in het bos. Foto’s die geladen zijn met “weet je nog….”

Retouche-werk & kleurcorrecties

Een waardig portret van oude tijden

Dit was typisch Luit. Altijd onderweg op zijn motor. Daarom het verzoek aan onze ontwerpers om van de bijgeleverde stoere foto een waardig portret te maken. Hier is zeer sterk retouche-werk en veel kleurcorrecties toegepast. Daarnaast is de volledige achtergrond vernieuwd met meer zon-natuur achtergrond. Achter de schermen veel bewerkingen die op het eerste gezicht niet opvallen. Want…dit was Luit.

De overledene centraal

Leg de nadruk op uw dierbaren

De voetbalclub en zijn vrienden waren zijn leven. Nu is Martijn er niet meer maar deze persoonlijke kaart symboliseert zijn sportieve prestaties. Met verantwoord, uitgebreid retouche-werk staat Martijn nu centraal. De achtergrond geeft het gewenste dynamische effect.

Rouwadvertentie in harmonie met uw rouwkaart

Wij zorgen ervoor dat de rouwkaart en de rouwadvertentie in dezelfde stijl worden opgemaakt.