Over ons

Over ons

Rouwmedia by Hellenique

Wij zijn Rouwmedia onderdeel van Hellenique, een middelgroot media/reclamebureau in het midden van het land. Opgericht in 1968. Inmiddels zijn wij één van de belangrijkste producenten van familieberichten.

Wat doen wij?

Naast rouwadvertenties hebben wij een digitale rouwkaartencollectie met ongeveer 1000 voorbeelden. We maken kaarten op maat in elke gewenste stijl. Verder verzorgen wij voor veel uitvaartondernemers hun commerciële uitingen (condoleance)websites, banners etc.

  • Rouwmedia is een servicepunt met 1 centraal loket
  • Gemakkelijk gebruik van onze diensten in delen of compleet
  • Geen verplichtingen
  • Geen abonnementen
  • Geen verborgen kosten
  • Geen claims achteraf

Uitleg

Hoe werkt Rouwmedia in de praktijk

In 2 minuten heeft u via onze website een rouwadvertentie, rouwkaart of -brief opgegeven. Na ontvangst van de tekst en eventuele afbeeldingen wordt de gekozen kaart of advertentie door onze vormgevers opgemaakt. Onze Customer Care medewerkers controleren de opgemaakte kaart, rouwbrief of -advertentie en mailen deze in proef naar de uitvaartverzorger of op verzoek naar de familie. Hierbij nemen we alle technische specificaties in acht. Na eventuele correcties sturen wij in geval van kaarten de PDF toe, of we drukken het gewenste aantal. Bij advertenties wordt het bestand na goedkeuring van de proef naar de betreffende uitgever verstuurd. In alle gevallen ontvangt u een proef en opgave van de (plaatsings)kosten.

Hellenique.nl

Hét Reclamebureau!

Hellenique is hét reclame en adviesbureau voor vele regionale en landelijke bedrijven. En terwijl de reclamewereld razendsnel verandert, is minstens één aspect bij Hellenique gelijk gebleven, namelijk het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve, betaalbare communicatie. Naast het maken van doortimmerde mediaplannen met gegevens over doelgroepbereik, contactfrequentie en investeringsbedragen is ons team ook ingespeeld om direct media-informatie te geven en opdrachten uit te voeren. Hellenique is thuis in alle online en offline mediatypen, waardoor de beste combinatie van middelen kan worden ingezet om uw doelstellingen te bereiken.

Hellenique is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08021076. Ons BTW nummer is NL008948380B01.

Een team dat altijd voor u klaarstaat

Rouwmedia by Hellenique is er voor u

Hellenique heeft een bevlogen team dat alle dagen in de week voor u klaar staat en bijdraagt aan een waardig afscheid door de rouwadvertentie, rouwkaart, fotocarrousel en condoleancesite gedenkwaardig te maken. Want we realiseren ons dat die laatste uiting van respect en waardering een aanvulling is op dierbare herinneringen. Samen willen we de juiste snaar raken in een laatste vaarwel.

alttekst

24/7 bereikbaar

Uw rouwkaart/brief of -advertentie op elk moment van de dag te bestellen.

Vragen?

Onze medewerkers zijn ook in het weekend bereikbaar. Niet alleen voor al uw vragen maar ook voor het ontwerpen van kaarten, brieven en advertenties.

alttekst

Voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden.  We rekenen geen abonnementskosten én u behoud de bemiddelingskorting.

Meld u nu aan bij Rouwmedia en ontvang de inspiratiegids!

Bent u uitvaartverzorger, wilt u gebruik maken van Rouwmedia.nl en onze uitgebreide gids met voorbeelden en inspiratie ontvangen?

Nieuws

Nieuws en informatie van Rouwmedia

24/7 Bereikbaar

Op onze website kunt u in een paar stappen uw wensen kenbaar maken. Dat is heel simpel, u kiest een ontwerp van een rouwkaart, rouwbrief of rouwadvertentie. Voor de inhoud kiest u uit één van onze bibliotheken met de voorbeelden van afbeeldingen en iconen, teksten, gedichten, gezangen, psalmen of spreuken. Uw keuze vult u aan met de persoonlijke gegevens of foto’s, en wij doen de rest zoals: opmaak, beeldbewerking, fotomontages , opmaakproef, correcties, printwerk ,aanlevering bij uitgevers.

Vragen?

U staat dag en nacht klaar voor de familie en wij alle dagen van de week voor u! Hellenique heeft een uniek team dat bijdraagt aan een waardig afscheid door de rouwadvertentie, rouwkaart, fotocarrousel en condoleancesite gedenkwaardig te maken. Stuk voor stuk zijn onze medewerkers specialisten op hun gebied en werken in hechte teams voor het mooiste resultaat. Onze bevlogen teams zijn deskundig, hebben ervaring en vakkennis en zullen u altijd een onafhankelijk advies geven.

Voorwaarden

Wilt u gebruik maken van Rouwmedia en onze nieuwe uitgebreide en inspirerende catalogus met 196 pagina’s inspiratie voor rouwkaarten, rouwbrieven en rouwadvertenties ontvangen? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vooraf nog vragen, dan kunt u ons ook 7 dagen per week telefonisch bereiken op 088-799 7000 of u kunt ons een e-mail sturen naar: info@rouwmedia.nl. Wij streven ernaar uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.