Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe bestel ik een rouwkaart of rouwadvertentie?

U kunt via Rouwmedia rouwkaarten bestellen. Meld u aan als gebruiker van het Rouwmedia-systeem zodat u toegang krijgt tot het systeem voor het opgeven van rouwkaarten en rouwadvertenties. Alleen dan kunt u zelf elke gewenste rouwkaart samenstellen. U krijgt automatisch toegang tot onze uitgebreide collectie teksten voor op de rouwkaart. Alle teksten voor op de rouwkaart of rouwadvertentie zijn gerubriceerd op Kennisgeving, Proza en Poëzie, Gedichten, Religie en dankbetuiging. Ook is er een rubriek met kinderteksten voor op de rouwkaart.

Direct contact

Heeft u vooraf nog vragen over het opgeven van een rouwkaart of rouwadvertentie, dan kunt u ons tijdens kantooruren (van 08.30 tot 17.30 uur) bereiken op nummer 088 – 799 7000.

Stap 1

Eenvoudig uw rouwadvertentie opgeven

7 dagen per week kunt u uw rouwadvertentie(s) opgeven via deze speciale website. Na het invoeren van uw opgave ontvangt u direct een bevestiging dat uw advertentieopgave is ontvangen.

Stap 2

Wij verzorgen de opmaak van de rouwadvertentie

Vervolgens maken wij uw rouwadvertentie(s) op conform de gewenste layout en het juiste formaat voor de door u gekozen krant(en).

Stap 3

Wij verzorgen voordelig de plaatsing

Na opmaak van de advertentie wordt er een certified Pdf-bestand door onze studio aangeleverd bij de gekozen krant, compleet met alle plaatsingsinstructies. U ontvangt per e-mail een kopie van de rouwadvertentie(s) en de plaatsingskosten

Meld u nu aan bij Rouwmedia en ontvang de inspiratiegids!

Bent u uitvaartverzorger, wilt u gebruik maken van Rouwmedia.nl en onze uitgebreide gids met voorbeelden en inspiratie ontvangen?

Waar u ook bent

Makkelijk bestellen met een tablet

Op elk moment kunt u op deze site inloggen. Niet alleen vanaf uw PC maar natuurlijk ook vanaf een tablet. En dat is wel zo handig. Ook via de tablet kunt u direct aanvullingen of wijzigingen doorgeven.

Niet alleen mooier

Natuurlijk, mooiere kaarten maken is een heel belangrijke doelstelling. Maar ook tijdsbesparing is voor heel veel uitvaartverzorgers een reden om met Rouwmedia te werken. Mooier, makkelijker en vooral ook sneller.

Samen met de nabestaanden

Met uw tablet heeft u de hele collectie kaarten van Rouwmedia.nl bij de hand. U kunt de meest populaire kaarten bekijken en uw voorkeuren ingeven. In uw persoonlijke pagina kunt u “vaste” tekstblokken ingeven inzake standaardteksten, etc. Dankzij de nieuwste besturingssystemen is het inmiddels ook mogelijk om tekstbestanden en grafische bestanden als bijlage toe te voegen vanaf uw tablet.

Gedichten, psalmen, gezangen

Ook allemaal bij de hand. Talloze voorbeelden van teksten zoals gedichten, psalmen en gezangen. Via een handige navigatie vindt u precies de tekst die de nabestaanden zoeken.