Uitvaartverzorgers

Uitvaartverzorgers

Rouwmedia ontzorgt uitvaartverzorgers

Als uitvaartverzorger bent u voor nabestaanden een rots in de branding en helpt u belangrijke beslissingen te nemen tijdens die laatste memorabele dagen.

U staat dag en nacht klaar voor de familie en wij alle dagen van de week voor u! Hellenique heeft een bevlogen team dat bijdraagt aan een waardig afscheid door de rouwadvertentie, rouwkaart, fotocarrousel en condoleancesite gedenkwaardig te maken. Wij nemen u op dat gebied alle kopzorgen uit handen. U hoeft alleen de tekst op te geven en wij doen de rest zoals: opmaak, beeldbewerking, fotomontages, opmaakproef, correcties, printwerk, aanlevering bij uitgevers. Dat alles uiteraard met de snelheid en zorgvuldigheid die nodig is. Zo kunt u zich bezig houden met zaken waar u alle verstand van heeft!

Door te luisteren, praten, lezen en kijken hebben wij als ontwerpers van rouwkaarten, rouwbrieven en rouwadvertenties steeds meer mogelijkheden ontwikkeld om naast de traditionele opmaakvormen in beeld, tekst en symboliek dicht bij de overledene te komen. De gids staat vol met voorbeelden van advertenties en rouwkaarten waarmee we u inspireren. Kleur of zwart-wit, ingetogen of opvallend, met of zonder foto. En met onze uitgebreide, overzichtelijke bibliotheek van gedichten en kennisgevingsberichten helpen we u makkelijk keuzes te maken.

Meld u nu aan bij Rouwmedia en ontvang de inspiratiegids!

Deelnemer worden bij Rouwmedia.nl is geheel vrijblijvend en kan binnen enkele minuten worden geregeld.

  • Één aanspreekpunt
  • Behulpzame Customer Care medewerkers
  • Professionele ontwerpers
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Marktconforme tarieven
  • Onafhankelijk advies
  • Contact met alle uitgevers
  • Vrij te gebruiken, geen abonnement

Zakelijke opdrachtgevers

Een passend afscheid namens de organisatie

Als binnen een bedrijf, een vereniging of stichting iemand overlijdt kunt u een rouwadvertentie bij ons opgeven. Denk hierbij aan een (volg)advertentie in een regionale of landelijke krant. Vergeet ook het eigen personeelsblad en eventueel een specifiek vakblad niet. Als er namens de organisatie één advertentie wordt geplaatst, onderteken deze dan ook namens het personeel, collega’s of leden. Via het team van Rouwmedia kunt u specifieke wensen bespreken. Wij zorgen ervoor dat de rouwadvertentie wordt gemaakt en geplaatst. uiteraard met eerbied en respect voor de oveledene en nabestaanden.

Particulieren

Uw rouwdrukwerk eenvoudig besteld

Ook als consument kunt u gebruik maken van de diensten van Rouwmedia. U kunt kiezen voor het verzorgen van een rouwkaart of rouwbrief en indien u wenst kunnen wij ook de rouwadvertentie voor u verzorgen in alle een regionale of landelijke kranten in Nederland en België. Op onze website kunt u zich oriënteren. Er is keuze uit meer dan 1.000 verschillende voorbeelden van rouwkaarten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een rouwkaart geheel op maat te laten maken compleet met fotobewerking en drukwerk. Het enige dat u hoeft te doen is de uitvaartverzorger aan ons te vermelden of deze door te verwijzen naar Rouwmedia.

Ontvang gratis de inspiratiegids

Meld u nu aan

Bent u uitvaartverzorger, wilt u gebruik maken van Rouwmedia.nl en onze nieuwe uitgebreide en inspirerende catalogus met 196 pagina’s inspiratie voor rouwkaarten en rouwadvertenties ontvangen? Meld u dan aan en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Drukwerk

Rouwmedia levert ontwerpen die aan alle grafische eisen voldoen

alttekst

Landelijke drukker

Onze landelijke drukkerij levert hoge kwaliteit en snelle bezorgopties.

alttekst

Lokale drukker

Stuur de PDF naar uw eigen vaste drukker, zodat hij de kaarten tijdig print.

alttekst

Zelf printen

Print zelf het opgemaakte ontwerp op blanco kaarten of voorbedrukte kaarten

Rouwkaarten dezelfde dag in huis?

Waarschijnlijk wilt u snel over uw rouwdrukwerk kunnen beschikken. Daarom bieden wij meerdere verzendopties van de rouwkaarten.

Nieuws

Nieuws en informatie van Rouwmedia