Overige producten

Overige producten

Een complete productlijn voor uitvaarten

Een uitvaart moet passen bij de betrokkenen en een afspiegeling zijn van het leven van de overledene. Het gaat dus steeds meer om maatwerk en individualiteit, waarbij het voor de nabestaanden mogelijk wordt hun verbondenheid tot uiting te brengen in rouwkaarten en rouwadvertenties.

Een persoonlijke uitvaart

Om een uitvaart nog persoonlijker te maken, hebben wij verschillende producten ontwikkeld die ervoor kunnen zorgen dat elke uitvaart uniek is. Rouwkaart, rouwadvertentie, condoleancesite en -register, memorial panel, kistloper, banner en grafmarkeringen waarborgen allemaal die eigen herkenbare stijl. Net als bij de rouwadvertenties kunt u bij het maken ervan rekenen op dezelfde snelheid en zorgvuldigheid die u van Rouwmedia gewend bent.

  • Één aanspreekpunt
  • Behulpzame Customer Care medewerkers
  • Professionele ontwerpers
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Marktconforme tarieven
  • Onafhankelijk advies
  • Contact met alle uitgevers
  • Vrij te gebruiken, geen abonnement

Rouwmedia productlijn

Lees op welke wijze wij u bij de uitvaart kunnen ondersteunen

Liturgie

De uitvaartliturgie is een eigensoortige liturgie met gebeden, lezingen uit de bijbel ceremoniën en handelingen die een eredienst uitmaken. Hierin kan men de voortgang van de afscheidsdienst volgen. Liturgieën worden geniet in de rug zodat het eruit ziet als een boekje. Het meest gekozen formaat is A5 (14x210mm).

Bidprentjes

Een bidprentje van de overledene is vaak een bijzondere herinnering voor nabestaanden.

Rouwbrieven

Via het Rouwmedia.nl bestelsysteem geeft u de rouwbrief op die het beste bij de overledene past. Na tijdige ontvangst van de tekst wordt de brief opgemaakt en nog dezelfde (werk)dag ter goedkeuring voorgelegd. Er zijn talloze keuzemogelijkheden. Wanneer het ontwerp voor 15.00 uur is goedgekeurd dan kunnen wij de rouwbrief nog dezelfde dag drukken en naar u verzenden. Of u kunt de brief zelf printen.

Dankkaartjes

Een dankkaartje wordt enkele weken na de uitvaart verstuurd om de mensen te bedanken.

Condoleance sites

Individuele condoleancesites worden volledig in de stijl van de rouwkaart opgebouwd.

Foto presentaties

Rouwmedia is als geen ander thuis in het ontwikkelen en produceren van kaarten, advertenties en al die andere communicatiemiddelen die rondom een uitvaart worden gebruikt. Wij doen dat professioneel en snel. Ook voor het maken van een fotopresentatie heeft Rouwmedia een traject waarmee u vrijwel moeiteloos een prachtige presentatie bestelt.

Meld u nu aan bij Rouwmedia en ontvang de inspiratiegids!

Bent u uitvaartverzorger, wilt u gebruik maken van Rouwmedia.nl en onze uitgebreide gids met voorbeelden en inspiratie ontvangen?

Nieuws

Nieuws en informatie van Rouwmedia