Alle kranten

Rouwadvertentie in de krant

Wij verzorgen de plaatsing in alle uitgaven

Wij werken met alle kranten in Nederland en België. Alle krantentitels kunt u selecteren in onze website. Het is natuurlijk ook mogelijk om de rouwadvertentie in meerdere titels en/of edities te laten plaatsen. Wij weten alles ten aanzien van o.a. het verspreidingsgebied, de plaatsingskosten, krantencombinaties en de sluitingstijden.

Landelijke Dagbladen

Bereiken samen 6.800.000 inwoners van Nederland

De landelijke dagbladen in Nederland zijn:

Algemeen Dagblad (AD), De Volkskrant, De Telegraaf, Het Parool, Trouw, NRC Handelsblad, Het Financieel Dagblad, Reformatorisch Dagblad, Nederlands Dagblad

Regionale Dagbladen

Samen goed voor een bereik van 53%

Alle regionale dagbladen in Nederland

Dagblad van het Noorden, De Gelderlander, BN/De Stem, AD Amersfoort, Brabants Dagblad, De Stentor – Apeldoorn, De Stentor – Salland, Barneveldse Krant, Almere Vandaag, De Stentor – Deventer, De Stentor – Veluwe, De Stentor – Zwolle, Haarlems Dagblad, TC Tubantia, De Grouster, Eindhovens Dagblad, Friesch Dagblad, Ede Stad, AD Den Haag, Groninger Courant, Gooi- en Eemlander, Leeuwarder Courant, Leidsch Dagblad, Dagblad De Limburger, Liwwadders, Noordhollands Dagblad, Zeeuwse Courant, AD Rotterdam, AD Utrecht, WâldNet, Zwartewaterkrant, Hallo Leeuwarden

Huis aan huis kranten

Gemiddeld 77% bereik met meer dan 800 titels

Enorm populair vanwege het lokale nieuws, de gemeenteberichten, de kerkdiensten, info over artsen, lokale bioscopen en theaters en niet te vergeten de aantrekkelijke advertenties die aanzetten tot actie.

Alles in dezelfde stijl

Wij zorgen ervoor dat de rouwkaart en de rouwadvertentie in dezelfde stijl worden opgemaakt. Deze harmonie draagt bij aan een nog persoonlijkere uitvaart.