Drukwerk

Drukwerk uitbesteden of zelf regelen?

Bepaal zelf hoe u het drukwerk laat uitvoeren

U kunt via Rouwmedia uw rouwdrukwerk uitbesteden. Wij werken samen met een gespecialiseerde drukker die 7 dagen in de week voor u klaar staat. Wij verzorgen digitaal drukwerk van hoogstaande kwaliteit. Indien gewenst wordt het drukwerk dezelfde dag geleverd.

Zelf printen

Beschikt u over een professionele printer en heeft u papierkarton op voorraad? Dan kunt u uiteraard ook zelf het aangeleverde Pdf-bestand van de rouwkaart of rouwbrief  printen op blanco papier of voorbedrukte kaarten.

Lokale drukker

Een groot aantal lokale drukkers zijn bekend met Rouwmedia. Of wellicht heeft uzelf goede contacten met een lokale drukker. In dat geval sturen wij het Pdf-bestand van de rouwkaart of rouwbrief naar de door u gekozen drukker in de buurt.

Rouwdrukwerk vandaag besteld

Door Rouwmedia vandaag bezorgd

Rouwmedia heeft 3 mogelijkheden om het door u bestelde rouwdrukwerk te versturen:

  • Gratis via PostNLGratis bezorging is meestal op de eerstvolgende dag, behalve op zondag. Een aantrekkelijke gratis service wanneer u tijd genoeg heeft voor het rouwdrukwerk.
  • Next Day PlusDe bezorging is de volgende dag op een door u gekozen moment: voor 10.00 uur, voor 12.00 uur of voor 16.00 uur. U ontvangt een Track & Trace code zodat u de verzending kunt volgen. Een snelle en betrouwbare service.
  • Same Day ExpressNog dezelfde dag wordt het rouwdrukwerk bij u bezorgd. U ontvangt een Track & Trace code en een bericht wanneer de koerier bij u in de buurt is. Bezorgtijd: 18.00 – 21.00 uur.

N.B.: de geschiktheid van een verzendmethode is afhankelijk van het moment dat het ontwerp van de kaart door u akkoord is bevonden.

Ons bezorgingsgebied

Onze bezorging is in heel Nederland en Vlaanderen (België). Voor bezorging op de Waddeneilanden moet u rekening houden met een iets langere bezorgtijd.

Bezorgadres

Standaard wordt het rouwdrukwerk bij de uitvaartverzorger afgeleverd, tijdens het bestellen kunt u echter ook een ander afleveradres opgeven. Ook kunt u aangeven wat er met het pakket moet gebeuren als u niet thuis bent. De factuur ontvangt u gewoon apart op uw eigen adres.

Rouwadvertentie in harmonie met uw rouwkaart

Wij zorgen ervoor dat de rouwkaart en de rouwadvertentie in dezelfde stijl worden opgemaakt.