Soorten rouwadvertenties

Rouwadvertenties

Rouwmedia verzorgt uw rouwadvertenties

Een rouwadvertentie is oorspronkelijk een bericht in een landelijke, regionale of plaatselijke krant om mee te delen dat iemand is overleden. Tegenwoordig is een rouwadvertentie onderdeel geworden van het rouwverwerkingsproces. Het is een nagedachtenis aan de overledene en een bron van steun uit de omgeving.

Hierin wordt vermeld waar afscheid genomen kan worden via een condoleance voorafgaand aan een begrafenis of crematie. Vaak gehouden in het uitvaartcentrum waar de overledene ligt opgebaard. Ook wordt in een rouwadvertentie de datum, tijd en plaats van de uitvaart vermeld.

Soorten rouwadvertenties 11
Soorten rouwadvertenties 12

Volgadvertenties

Volgadvertentie in harmonie met de hoofdadvertentie

Nabestaanden, maar vaak ook collega’s, buren of vrienden willen via een advertentie een persoonlijke laatste groet brengen aan de overledene. Dit is een volgadvertentie. Deze wordt direct met de advertentie van de familie geplaatst (hoofdadvertentie).

Harmonieus beeld

Een rouwadvertentie die in harmonie is met de volgadvertenties zorgt voor waardig afscheid van de overledene. Door gebruik van dezelfde typografie en doorlopend beeldmateriaal krijgen ook de volgadvertenties de aandacht die ze verdienen.

Dankbetuigingen

Wij maken uw rouwadvertenties

Ovitia earios doluptatest laut alition consequiam, sandita turisquid exera nonecat iatur? Lest, quaesequae none quidemporem fuga. Itatem fuga. Nam, aliquod itisquatin nim lam hario. Orectibus. Itis unti doluptati torehenis pe eium ex eaquis essin cor andio beri non corepeliqui aut ut laborem conesenducil eossimporepe quis simusa pelicium hilicto tatioris ea quiam quid que od ut hillabo. Orecum is molo comnimpore vitat utam nimpore solorumet occum volesti atquide essit estorpo ratium in posandi conse se plaut molupitam nobis exceriae volupta sunt ressum quid millit doluptat as ipsum faceperem ra nonem qui dolorrum as essim fugitam que dendaessit velluptat.

Soorten rouwadvertenties 13

Rouwadvertentie in harmonie met uw rouwkaart

Wij zorgen ervoor dat de rouwkaart en de rouwadvertentie in dezelfde stijl worden opgemaakt.